-mess- Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 powinni dodac opcje komentarzu przy invite na frienda :) wszystkich polakow ktorych nie znam akceptuje gdyz mysle ze sa z tweaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekala Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 na jakich serwerach gracie ? podajcie nicki, mój bekala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbaddon Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Co do ql to rozczarowało mnie brak modu freeze i nie uwzględnianie do statystyk wyników z instagib . Mam nadzieję ,że wstawią już niedługo instagib tdm i freeze tdm , bo bez tych modów dla mnie to nie ten sam quake , nie wspominając defraga:) . Dla mnie ql pozostanie jednak ciekawą alternatywą dla q3 jak na razie. Mój nick Me7a7ron . Edytowane 1 Kwietnia 2009 przez Abbaddon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 No to sobie teraz gram :) Nick to: RazorBMW_PL Jak narazie klasyczne DMki całkiem dobrze mi idą. A duel wczoraj z kolegą... fajnie było. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gines Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2009 quake 1 to jest dopiero coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satou Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 quake 1 to jest dopiero cośraczej quakeworld ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Jest tu gdzieś licznik zdobytych medali tzn tych impressive, excellent itp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Generator cfg do QL http://rapidshare.com/files/204909439/Quak...www.q3a.pl_.rar Nowa wersja, 1.6.1 Beta Gracie w to jeszcze? Jakiś meczyk z PPC by się kiedyś zagrało ;> wistler, nabierzesz formy ;) Ja też lamiłem, ale stosunkowo szybko zdołałem robić dobre wyniki ;) Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zrobiłem czystkę na kompie i został mi tylko QL!, także raz po raz sobie pyknę. Zastrzeżenia mam tylko do poziomów, jakie wybiera mi automat. Your skill is matched, a tu tęgie baty, jak 150. Wejdę na serwer dla niższych skillowców, a tu to samo. Sytuacja się często odwraca niczym w kalejdoskopie i to niezależnie od mojej formy, bo raczej jej nie mam i gram cały czas tak samo :P Nick: wistler, dodajcie mnie do znajomków :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjkuba Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 (edytowane) Też chętnie zagram ;) nick taki jak tu Edytowane 14 Kwietnia 2009 przez bjkuba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Myślałem że to jakaś lipa będzie ten QL, ale że w nic nie gram to spróbowałem i powiem że jest fajny. Stworzyłem konto i śmiga, niestety miałem już 3 zwiechy kompa :( Ma ktoś wolne zaproszenie? Jeśli tak to -> snoopy_[ AT ]op.pl Dzięki. Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez ::snoopy:: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 (edytowane) Ma ktoś wolne zaproszenie? Jeśli tak to -> snoopy_[ AT ]op.pl Dzięki. Do tej gry już nie trzeba invite'ów ;) To jest teraz otwarta beta, więc można się rejestrować, i grać :) Edytowane 18 Kwietnia 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Do tej gry już nie trzeba invite'ów ;) To jest teraz otwarta beta, więc można się rejestrować, i grać :)To dlaczego jak wchodzę do gry on-line zaczyna się ładować, leci to odliczanie, leci, leci i gra nie startuje? Co poradzić na te zawiechy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 To odliczanie pojawia się, gdy gra na którą wejdziesz jest pełna i nie ma wolnych miejsc. Najlepiej wtedy wyjść i poszukać czegoś pustego, choć przy dużym ruchu np. wieczorami może się to okazać bardzo trudne. Co do zwiech to musisz dokładniej zbadać kiedy występują i co się dokładnie zawiesza i zaraportować problem, to jest wciąż wersja beta :wink: nick:_Ancient_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Odnośnie wchodzenia do gry to się dało, zezwoliłem na wszystkie skrpty na quakelive.com i wyłączyłem firewall i wszedłem do gry. Jednak na jakimkolwiek serverze po kilku minutach wywala mnie i komunikuje błąd związany z punk busterem. Oczywiście nie próbuję cheatować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Odnośnie wchodzenia do gry to się dało, zezwoliłem na wszystkie skrpty na quakelive.com i wyłączyłem firewall i wszedłem do gry. Jednak na jakimkolwiek serverze po kilku minutach wywala mnie i komunikuje błąd związany z punk busterem. Oczywiście nie próbuję cheatować.Procesy PnkBstrA i B bodajże muszą być włączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sa włączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) PB for teh win :> RAZORBMW moze jakis duelik? :) EDIT: btw jakie macie tiery? http://www.quakelive.com/forum/showthread.php?t=18755 Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez -mess- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 zarejestrowałem się ostatnio i po kilku grach widzę, że Polaków to jest od groma :) moj nick: Ademu82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Ale i tak prawie wszyscy Polacy gadają łamaną angielszczyzną :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) Dziś wyszedł update, nie wymaga już ściągania nowej wersji pluginu. Wprowadza on m.in serwery w Polsce, ale szczerze mówiąc, to mam nadzieje, że nie będzie tutaj takiego poziomu kultury, jak np. w CoD 4 http://www.quakelive.com/forum/showthread.php?t=22609 Edytowane 1 Maja 2009 przez RazorBMW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 serwery w polsce i mam ping 30ms lol :D no ale spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Zauważyłem że pykając sobie w instagib nie dolicza zdobytych fragów. Pewnie jakiś bug bo w innych trybach dolicza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbaddon Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Heh gratuluje refleksu , to nie żaden bug ,tylko od początku ql nie doliczało bo przy wybieraniu masz unranked i ranked game types i insta należy do tych drugich nad czym szczerze ubolewam. Więc siłą rzeczy wyniki nie są przenoszone do rankingu. Ale to na szczęście wersja beta, czyli jest jeszcze szansa , że wprowadzą freeze jeszcze i insta tdm do ranked bo te tryby były esencją q3 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 19 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2009 (edytowane) Nowy update - główna nowość, to nowa mapa CA/FF/TDM Hidden Fortress. Pozostałe zmiany: » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Po ang." And finally, a detailed list of the other changes: * Redesigned the navigation bar used for Play Online and Play Offline pages. * Fixed an issue where IE wouldn't default to a proper game type when going to the Match Browser. * Added a "Link to this Match" button that becomes visible when you are in an online game. You can send this link to your friends for joining you in a game you are playing. * Fixed a problem with long names on the match details popups not using the full available space. * Fixed some problems that would prevent certain clan tags from being saved properly on the Edit Profile page. * Changed the date format used on a player's awards page to match the format we use elsewhere on the site. * void exploit on qzteam6, qzdm12, qzdm11 fixed. * Fixed proxy mines radius exploit. * Fixes for player names getting clipped in the team scoreboard. * Switching to spectator now properly resets the player ready flag. * practice offline w/ bots uses correct CA health/armor settings now. * Clan Tags now listed on Invite Inbox and Invite Outbox. * New 'raw device' input mode. Set in_mouse 2 to bypass DirectInput and talk to your mouse device directly. We have seen bad interference from various software, and in general you might get more reliable / better quality mouse input with in_mouse 2. Edytowane 19 Maja 2009 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozaq Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Pyknie Ktos ? :wink: Nick : cozaq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 http://www.quakelive.com/#preview/classicduel ztn! ztn! ztn! Ja chcę jeszcze hub3aeroq3 i będę w niebie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Pyknie Ktos ? :wink: Nick : cozaq wyslalem inva, moge pyknac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Panowie, po dzisiejszym update przyszły nowe komendy... Więc za co odpowiadają komendy cg_muzzleFlash i cg_lightningImpact ? Jakoś nie mogę zauważyć efektów tych komend ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2009 (edytowane) cg_lightningImpact - jak strzelasz z lightning guna to w punkcie styku promienia z celem, bądź też scianą masz taką jakby plamę, jak ustawisz na 0 to ta plama zniknie. Przetestuj oba ustawienia strzelając w ścianę, a zobaczysz ocb. Było to dość uciążliwe, bo ta plama zwiększała się im bliżej byłeś przeciwnika byłeś. cg_muzzleFlash - wyłącza rozbłyski światła podczas strzałów z broni. Edytowane 8 Sierpnia 2009 przez thuGG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...