Kaeres Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Yo. Ostatnio przyśnił mi się meczyk w Q3A i postanowiłem sobie odświerzyć temat. Jako, że ciężko zagrać dzisiaj partyjkę w tą grę postanowiłem sprawdzić QL. No i po prostu świetna sprawa. Zawsze ktoś jest na serwach, przeglądarka idealna. Jedynym minusem tej łatwości w nawiązaniu pojedynku jest to, że nie ma tej fajnej kolejki w duelach i najlepszy zostawał przy stole. Teraz dzieciaki wchodzą i jak przegrywa to się wyłączy w połowie meczu i trzeba szukać kolejnego serwerka lub czekać na przeciwnika. Jakby mnie ktoś spotkał to niech się odezwie, że jest z ppc - mój nick jest taki sam jak z forum bez żadnych znaczków czy kolorków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines82 Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Co mam zrobić by broń w grze była widoczna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Yo. Ostatnio przyśnił mi się meczyk w Q3A i postanowiłem sobie odświerzyć temat. Jako, że ciężko zagrać dzisiaj partyjkę w tą grę postanowiłem sprawdzić QL. No i po prostu świetna sprawa. Zawsze ktoś jest na serwach, przeglądarka idealna. Jedynym minusem tej łatwości w nawiązaniu pojedynku jest to, że nie ma tej fajnej kolejki w duelach i najlepszy zostawał przy stole. Teraz dzieciaki wchodzą i jak przegrywa to się wyłączy w połowie meczu i trzeba szukać kolejnego serwerka lub czekać na przeciwnika. Jakby mnie ktoś spotkał to niech się odezwie, że jest z ppc - mój nick jest taki sam jak z forum bez żadnych znaczków czy kolorków. Moj nick w QL Quazellot Gram czesto:) Dodaj mnie do FL:) Mozemy cos popykać:) (o ile skille dobre:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Co mam zrobić by broń w grze była widoczna? w configu ja mam tak cg_drawgun "2" // Show your gun. (0 = hidden, 1 = swaying, 2 = fixed) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martines82 Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) w configu ja mam tak cg_drawgun "2" // Show your gun. (0 = hidden, 1 = swaying, 2 = fixed) Nie mogę tego ustawić ...tzn. gra z powrotem ustawia na 0 :/ EDIT: Rozwiązałem problem, wystarczyło ustawić plik na "tylko do odczytu" Dzięki za pomoc. Edytowane 8 Marca 2010 przez Martines82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2010 [odkop] Gra ktoś jeszcze w ql? Wchodzę sobie właśnie przed momentem i wygląda na to, że w końcu zniknął dopisek "beta". Miałem z miesiąc przerwy na SC2, ale czas w końcu wrócić na stare śmieci i sprawdzić, czy jeszcze będą wyzywać od botów. jeżeli gracie w ctf - emforcztery. Jeżeli nie, mogę się zastanowić ;] [/odkop] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość c22 Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Są na forum jacyś gracze duelowi tier3/4 albo CA tier 4+? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2011 Bardzo dawno nie grałem, ale w duelu byłem w Tier 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...