marminho Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Jakby ktoś chciał zapka to pisać mam 10, a nie wiem czy już macie czy nie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Też mam parę do rozdania. Więc pisać na PM jakby co I do tych co piszą z prośba o zapkę (np. q8ic). Podawajcie od razu swój mail. Czasem jak nie mam zapek w obecnej chwili, to przy następnych zaproszeniach, wysyłam w pierwszej kolejności do tych ośób co się nie załapali. Gierka się rozwija i jest coraz więcej graczy. W weekend jak znajde czas to mam zamiar jej poświęcić parę godzin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wodny Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 Dziękuję za zaproszenie. Dotarło. B-) Gry FPP to zdecydowanie nie moja działka. Przekonałem się o tym dobitnie. Moja celność w QL plasuje się gdzieś w okolicach 20%. No jakiś turniej to zdecydowanie bym wygrał z zamkniętymi oczami. No nic. Nie zrezygnuję tak łatwo. W końcu ćwiczenia czynią mistrza. :lol2: Mój nick w QL: wodny Jak ktoś chce się pośmiać i ponabijać sobie fragi to zapraszam. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 (edytowane) Wygląda na to, że osoby z powyższej listy dostały już zaproszenia (Email address already invited). Mam 4 zaproszenia do rozdania - czekam na PW z mailami. Edytowane 28 Stycznia 2009 przez ADIHC1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 I znowu się jubel zrobił. Ciężko zrozumieć, że maile z prośbami o zaproszenia wysyłać via PM? :| 6 zapków do rozdania za jeden uśmiech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Topic w miarę oczyszczony. Proszę abyście pisali prośby o zaproszenia poprzez PW. Następnym razem bedzie warn a jeszcze następnym nieszczęsne procenty ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zapki rozdane ostatnim, którzy się do mnie wcześniej zgłosili Tanaka i Hans15336. Reszta albo nie podała maila, albo już otrzymała zapkę od kogo innego. (sprawdzałem każdego). Zostało więc jeszcze parę zapek do rozdania. Kto pierwszy ten lepsze. P.S ID faktycznie rozdaje sporo zaproszeń, ale te potrafią w ciągu paru godzin zniknąć. Troszkę tego nie rozumiem, ale cóż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 (edytowane) na chwile obecna mam do rozdania 5 zaproszoniem do QL, ale jak wiadomo w kazdej chwili moga one zniknac lub sie uszczuplic tak wiec jesli ktos nadal nie ma klucza do bety niech wali na PM :) 2 zaproszenia juz rozdane zostaly jeszcze 3 Edytowane 3 Lutego 2009 przez nuO3-Lzuruha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 A nie mówiłem, że szaleją? ; > Podeślijcie maile na PW.. faktycznie szaleja :) niedawno rozdalem 5 zaproszen i 10 nowych mam jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 jak komus zbywa to prosze na pyro2k3@o2.pl ;)Ostatni raz ostrzegam ;]. Takie coś na PW sie uzgadnia ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 cztery juz rozdane dla: binio21 j0jtun Miguel707 Black_war 6 zostalo tak wiec zglaszac sie ten kto jeszcze nie ma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Dzięki za nuO3-Lzuruha. Jest ok, tylko nie mogę zmienić skina gracza (Firefox)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 sproboj zainstalowac jeszcze raz ql/ewentualnie naprawic instalke. domyslam sie ze doszedles do game settings ;) do zainteresowanych zostaly jeszcze 3 zaproszenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 trzeba ustalic date, porobic 5 osobowe teamy i pograc w koncu jakis ctf, lub 4 osobowe i tdm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Wchodzę w to tylko podajcie przykładowe daty. Mi raczej pasuje wieczorem w tygodniu - w łykend bedzie cieżko ;d. Kolejne czyszczenie. Podajemy raz ile zapków mamy i każemy sie odzywać na PW :). Proszę ludzi starających sie o dostanie invita nie pisać w tym wątku tylko aby zgłaszali sie do konkretnych osób via PW. Posty typu "podeślijcie mi invite na takiego(małapa)maila.com" będą usuwane Edytowane 10 Lutego 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 i ja rowniez jestem chetny na takie male rozgrywki, niestety w ql gram tylko i wylacznie relaksacyjnie po 10min dziennie i niezle baty zbieram :D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boys Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 witam mam maly problem po rejestraciji nie dostaje kodu aktywującego na meila mam poczte na wp.pl czy to może miec jakis zwiazek z tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Może być traktowane jako spam. Następnym razem skorzystaj z porządnej poczty gmail, a nie z wp.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 moje zaproszenia juz sie wyczerpaly, oby nowe rozdali jak najszybciej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) @Pazuzu Kolejne czyszczenie. Podajemy raz ile zapków mamy i każemy sie odzywać na PW :). Proszę ludzi starających sie o dostanie invita nie pisać w tym wątku tylko aby zgłaszali sie do konkretnych osób via PW. Posty typu "podeślijcie mi invite na takiego(małapa)maila.com" będą usuwane ... Edytowane 11 Lutego 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Quazellot <= to ja:D kolejny gracz zglasza sie na rozgrywki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Boys Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 hmm czy mogłby ktos zapodac tutaj jakies dobre cfg. albo przesłac meilem na rejes21@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Gdzie moge sprawdzic czy mam jakies zaproszenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak się zalogujesz to po prawej stronie powinno być 'Invite Friend' i tam masz napisane. Przynajmniej u mnie tak jest :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Jak się zalogujesz to po prawej stronie powinno być 'Invite Friend' i tam masz napisane. Przynajmniej u mnie tak jest :lol2: A trzeba spelnic jakies specjalne wymogi zeby moc zapraszac? Bo kurde u mnie nie ma tej opcji. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 17 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 czasami nie ma invite friend w prawym gornym roku, wtedy musisz wejsc we friends -> search and invite -> invite a friend! + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIHC1 Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 First, we want to thank everyone who has been playing, testing, providing feedback, inviting friends and hopefully enjoying the QUAKE LIVE closed beta. We've grown considerably over the past 6 months and are now excited to announce that we're opening QUAKE LIVE to the general public as an open beta the evening of Tuesday, February 24th. On Monday morning (U.S. central time) we'll be taking beta.quakelive.com down for about 36 hours and then opening to the public at www.quakelive.com on Tuesday evening.W skrócie: 24 lutego Quake Live wchodzi w fazę otwartych beta testów ; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 (edytowane) Pykam w instantgib bo pozostałe tryby zbyt chaotyczne. Moja 1. wygrana - słaba ekipa musiała sie trafić ;p Ok - nie mogę sie połapać :wacko: [; Edytowane 21 Lutego 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Pykam w instantgib bo pozostałe tryby zbyt chaotyczne. Moja 1. wygrana - słaba ekipa musiała sie trafić ;p napisz po prostu ze nie mozesz sie polapac :) bardziej chaotycznego trybu niz instagib w ql nie ma :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 24 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2009 (edytowane) mozna sie teraz zalogowac do bety QL? bo dawno sie nie logowalem, a strona wyglada teraz tak: http://cdn-web.quakelive.com/web1/ql_splash/index.html P.S ladna tapetke daja :D Edytowane 24 Lutego 2009 przez CzArNy` Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...