gnz Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 kucyk o co ci chodzi z tym wyzszym wymiarem ja nie kucyk ale wiem tez o co chodzi ;) nowo otwarty klub studencki - pobili jakis kolesi a jednego zasztyletowali :? i idz tu spokojnie sie na dyske pobawic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 jednego zasztyletowali :?Na dodatek obcokrajowca :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 8O kurde :!: tyle czasu mineło.... EXIT splajtował, wpuszczają mnie do CLUBBO, SCENĘ przerobili na knajpę dla peda.. to znaczy dla gejów :lol: a ja miałem okazje tylko z Szymonem się bro napić. Organizujemy ponownie ! Olejmy może jednak niejsca typu "WW" - wolałbym sobie pogadać przy piwku niż słuczać max głośnej muzy w kijowym miejscu. Pamiętacie CHIMERĘ na placu wolności? Teraz jest tam klubik w klimacie HH - bro tanie i można spokojnie posiedzieć. A co będzie póżniej... kto wie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Ja nie jestem z Katowic ale z niedalekich okolic :D Wprawdzie jestem kobitą ale co tam :) Napisać mozna 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 (...)Wprawdzie jestem kobitą ale co tam :) Napisać mozna 8)dobra, gdzie i kiedy ? :D :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 (...)Wprawdzie jestem kobitą ale co tam :) Napisać mozna 8)dobra, gdzie i kiedy ? :D :mrgreen: Wlasnie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Bieruń, czyli Katowice na wyciągniecie ręki :) gorzej z rocznikiem :? lol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 no a dalej nikt nie napisal o pierwszym spotkaniu :) bylo ? czy dopiero bedzie ;) ?? mandarynko jak sie nie boisz tylu chlopa to zapraszamy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 pierwsze - myślę, że nie wypaliło :cry: TO BĘDZIE PIERWSZE !!! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Następny z Katowic. Centrum :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Siemianowice Śląskie :P czyli do katoof bliziutko :> rocznik 86 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 no a dalej nikt nie napisal o pierwszym spotkaniu :) bylo ? czy dopiero bedzie ;) ?? mandarynko jak sie nie boisz tylu chlopa to zapraszamy :lol: Powiedzmy ze jestem przyzwyczajona do takiego towarzystwa :D Zawsze wolałam facetów od laseczek , niektóre są takie puste :? Z facetem można przynajmniej normalnie i na temat pogadac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 widze ze sie wszystkim na spotkania zebralo... pewnie to przez ta wiosne, wszedzie bialo :) PS. k-ce, dzielnica jak w profilu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Pamiętacie CHIMERĘ na placu wolności? Teraz jest tam klubik w klimacie HH - bro tanie i można spokojnie posiedzieć. A co będzie póżniej... kto wie 8) pamietamy. w metro bylem ostatnio. nie spodobalo mi sie. moze z powodu towarzystwa - jakos nie trawie 17letnich skejtow ktorym sie wydaje ... sam nie wiem co im sie wydaje. ale po tym jak jeden zaczal sie rozbierac przestalo mi sie tam podobac :? sama chimera przeniosla sie do bramy na przeciwko estakady (kolo elektronika w lokalu gdzie kiedys byl sklep cotton house). tam jest kapke lepiej niz w metro. kto chetny ? i kiedy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 ja tez bym sie na to pisal.. bytom `86 :D ze mna pewnie przyjechalby tez Sinus bo nie daleko ma... ale teras kompa nie ma i nic o tym nie wie :D ale jakby co to go powiadomie.. Narazie to trzeba ustalic co i gdzie kiedy???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalton Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 A ja jestem z KATOWIC a dokładnie GISZOWIEC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 :arrow: hehe.. ja rowniez sie pisze :) z tego co wiem, to nasze pierwsze plany splonely na panewce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 hehe a ja jestem z Sosnowca : :lol: nie zbijecie biednego gorola ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 hehe a ja jestem z Sosnowca : :lol: nie zbijecie biednego gorola ? :) a masz paszport polsatu :?: :lol: pierwszego spotkanianie bylo bo chyba wszyscy o nim zapomnieli :D (zerknijcie na date postu) trzebaby sie spotkac,tylko jakis rozsadny termin ustalmy i miejsce (tylko nie McDonald :D ) ,wolicie centrum :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 To kiedy robimy spotkanie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 hehe a ja jestem z Sosnowca : :lol: nie zbijecie biednego gorola ? :) a masz paszport polsatu :?: :lol: pierwszego spotkanianie bylo bo chyba wszyscy o nim zapomnieli :D (zerknijcie na date postu) trzebaby sie spotkac,tylko jakis rozsadny termin ustalmy i miejsce (tylko nie McDonald :D ) ,wolicie centrum :?: Ja mam paszport RP (niewazny oczywiscie) i chcialbym w McD :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 najlepiej to w centrum :P ja proponuje JAZZ CLUB :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ja mam paszport RP (niewazny oczywiscie) i chcialbym w McD :lol: z autopsji wiem ze jak zamowi sie "lokal" w McD to jedna osoba ma zestaw gratis - solenizant - zawsze mozna sciemnic ze ktos ma urodziny ;) do tego daja super stroje wieczorowe - solenizant w koronie :lol: moge sie jedynie pochwalic ze nasz numer (urodziny w McD dla 22latka) to 2 taki wyczyn w Polsce ;) (pierwszy podobno dla 24 latka) no ale nie o tym temat ;) wymyslicie lokal to ja sie dopasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 hehe a ja jestem z Sosnowca : :lol: nie zbijecie biednego gorola ? :)tylko nie gorola :wink: my Zagłębiacy musimy sie trzymać razem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A może Bob ? Stare Marcello ? Kto zna :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja znam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 KaZi: dobry plan z jazz - sporo miejsca, tanio, muza ujdzie, spoko żarcie. jestem ZA ! MarcinX: do Boba możemy skoczyć póżniej na "dobitkę" :wink: szkoda, że zamykają go już o 2 :roll: A co z terminem? ten weekend sobie moja kobieta zarezerwowała (jak by co, to będę miał "delegację" 8) ), jakieś sugestie? EDIT: jesteśmy z tweak. nie ma podziału na hanysów i goroli, ok? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 ja sugeruje cos po wyplacie :) ja ludzie dziele na dobrych i zlych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Jako miejsce spotkania proponuje: -Sciana -Poziom 3ci (kupa miejsca) -Kamelot (j/w) -stary Amsterdam (hmmm teraz to Drewniany Konik?) -jak wiecej kasiurki macie to Joker -Jazz Club tez pasi Termin: Moze po sesji porawkowej? ;) Bliej poczatku maja? Przed dlugim weekendem? Co Wy na to, Slazacy? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 w Amsterdamie przynajmniej kasy za rezerwacje nie chcą ;) w Jazzie sie miejsce raczej znajdzie.. chyba ze jakiś koncert.. Kamelot.. miejsca sporo faktycznie.. kiedyś tam osiemnatsek robiłem :D jest też taka fajna lumpownia neidaleko amsterdamu z tanim piwkiem... :> a ściana gdzie toto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...