gnz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 3 poziom mi pasuje :D i ta blond kelnereczka zza baru - Sylwia :D :roll: :P echhh codo ;) musimy tak termin dobrac aby ona miala zmiane :twisted: :lol: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Hehehe :D Od razu widac gdzie sie zamiast wykladow chadza ;) Jak tam sesja Gie-eN-Zet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 1 egzam w plecy i seminarka do napisania :? mam a w zasadzie mialem oddac 1 rozdzial pracy mgr do 15 lutego :lol: przyszedlem do kolesia 17 lutego i nasciemnialem ze potrzebuje wiecej czasu - dal mi tydzien a ja mu na to ze oddam z 2 tygodnie ale za to żetelnie ... termin minal 2 marca :lol: echhh nie idzie mi to nic a nic - 9 marca mam z nim nastepne spotkanie ale znow chyba nic mu nie pokaze bo 10 marca mam egzam poprawkowy :P zaraz ide utopic me smutki :lol: PS: sorry za OT ;) PS2: cholera znow mi sie Sylwia przypomniala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Moze bysmy wkoncu ustalili miejsce i czas spotkania bo w ten sposob znow bedziemy przeciagac w nieskonczanac!!!! To kiedy ? Bo nie chce zeby to leglo w gruzach.. Moze 19 albo 20 marca ? Piatek albo Sobota wypada.. Co Wy na to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dla mnie (jak i pewnie dla reszty wymeczonych studentow naszej AE ;] ) zdecydowanie lepszym terminem jest okres PO sesji porawkowej czyli kwiecien. 19/20marzec- ja na 100% odpadam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Dla mnie (jak i pewnie dla reszty wymeczonych studentow naszej AE ;] ) zdecydowanie lepszym terminem jest okres PO sesji porawkowej czyli kwiecien. 19/20marzec- ja na 100% odpadam :/ Oj wymeczonych.....czuje ze zima przedluzy mi sie o przynajmniej 1 miesiac :? Spotkanie :?: - jak najbardziej - najlepiej po sesji i przed swietami..bo pozniej zaraz sesja letnia :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 no lepiej w kwietniu jak dla mnie :P chociaz na studia nie uczesczam :P i najlepiej w jazzie bo wiekszosci pasuje i wie gdzie to jest ;] no i jest duuzo miejsca, dobre fryteczki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Ludziska :!: :!: Tweakowcy z Warszawy organizują podobną imprezę. Musimy szybciej coś nagrać :wink: :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 , EDIT: jesteśmy z tweak. nie ma podziału na hanysów i goroli, ok? ok , "tweak- connecting people" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 pizzeria na jacka, miedzy politechnika slaska, a slaska wyzsza szkola zarzadzania! kto byl ten, wie o czym mowie syf i malaria, ale jest dart, pianino i najwazniejsze klimat... pozdr. gut najt ;) termin?? poczekajmy na wiosne, cieplejsze dni, a chetnie dotrzymam towarzystwa!! poki co cieszmy sie zima, moze ktos do szczyrku w weekend?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 a ja mam nastepujacy pomysl. niech osoba ktora odkopala temat (czyli Gie-eN-Zet) cos (miejsce) ustali, bo z tego co widze to kazdy ma swoja propozycje. jak juz ustalimy lokal, to mozna wtedy wspolnie termin jakos uzgodnic. bo na razie okropny bajzel jest. przy okazji - padly propozycje - kamelot, jazz klub - to mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> pod uwage (raczej kamelot bo blizej centrum, do jazzu nie kazdy moze trafic...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hmmm moge sprobowac ;) nie wiem ile nas by sie zjawilo ale przestrzeni nigdy za wiele :P mi pasuja 3 poziomy - jakby ktos nie wiedzial jak trafic wystarczy spytac o AE i kazdy wskarze droge. tak wiec przestrzen + Sylwia przemawiaja za poziomami :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 nigdy tam nie byłem ale skoro mowicie, że jest OK to jestem za. Gie-eN-Zet - podaj termin (zostałeś wybrany na modera spotkania 8) ), dostosuję się. do studentów: jeden dzień przyjemnej przerwy wam nie zaszkodzi, relax pomaga w ryciu :idea: kilka godzin mniej przy kompie i straty odrobione :!: MarcinX - masz rację, im wcześniej, tym lepiej. jak odwleczemy impre na kwiwecień - znowu kapa z tego będzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 ja niestety codziennie mam albo laborki albo inne upierdliwe zajecia, wiec godziny poranne odpadaja. chyba najlepiej tak +- 17:oo, bedzie wszystkim pasowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 więc przyszły piątek w 3P po 17? pasuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 tylko DOKLADNA mapke dajcie ;) no i zeby bylo gdzie zaparkowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 w sumie my tu o przestrzeni a tak naprawde nie wiadomo ile ludzi sie zjawi :P no i 2 sprawa - czy to ma byc spokojne posiedzenie przy piwku czy tez zakonczy sie jakims wypadem na dyske czy cus ? ;) nie wiem czy mam wracac ostatnim busem na mikolow o 23.05 czy tez pierwszym po 4 nad ranem :lol: od odkopania tematu zdeklarowali sie: ja, kucyk, mongo, mandarynka :twisted:, pshem, manial, turzol, buzzy, un_ix, atlon, vip, kazi, marcinx, draak2k2 kubasik, phranzee, reed, dalton, kisio - wasze posty to komentarze czy jednoczesna deklaracja przybycia ;) ? bo mozna je roznie odczytac jeszcze jacys chetni ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 stawię sie na 100% jak nie - niech mi się mobo i proc spali 8) phranzee: mapy nie mam ale postaram sie opisać wszystko maź dokładnie... nie wiem od której strony będziesz jechał ale zapewne wiesz gdzie jest warszawska. przechodzi ona na wysokości sądu pracy w pierwszego maja (jadąc od strony rynku). jedziesz sobie spokojnie lewym pasem, po lewej masz po koleii hotel senator, przystanek tramwajowy, póżniej masz przed soba światła (po prawej akademia, bub ściana po prawej/na wprost masz wiadukt z kościołem, na skrzyżowaniu charakterystyczny sklep ketlera), zawracasz, mijasz kebabownie (nazar 2), powoli do przodu i po prawej masz 3W. jezeli jedźiesz od ronda przy spodku - kieruj się na warszawę/roździeńskiego - po przwej miniesz gwiazdy, skręć w prawo za dużym, okrągłym hydroforem (na przeciw będziesz widział salon bogucicka 7), przed zjazdem na wisłę. na światłach w prawo i za wspomniana wcześniej kebabownią masz 3W. jeżeli się pomyliłem - niech ktoś mnie poprawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mongothealien: thx, juz sie mniej wiecej orientuje :) na 97,2% wpadne ;] jeszcze tylko sie ustali co bedziemy robic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 deklaracja przybycia pod warunkiem że akurat będe w stanie miał czas kasiure i nie będe miał okresu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 co do okresu - nic na to nie poradzimy ale bro zawsze ktoś ci może postawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 od odkopania tematu zdeklarowali sie: ja, kucyk, mongo, mandarynka :twisted:, pshem, manial, turzol, buzzy, un_ix, atlon, vip, kazi, marcinx, draak2k2 jeszcze jacys chetni ? :P dopiszcie mnie do tej listy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 więc przyszły piątek w 3P po 17? pasuje? buu - drobna awaria - w piatki o tej porze jestem w rybniku na cisco. w czwartki o tej porze mam seminarium dyplomowe. a swoja droga w piatek wieczorem to zazwyczaj sa problemy z miejscem. moze jakis srodkotygodniowy dzien ? ja w pt/czw po prostu nie moge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 jeżeli się pomyliłem - niech ktoś mnie poprawi. taaa pomyliles 3P z 3W a wlasciwie pewnie chodzilo ci o WW ;) tak sobie teraz kombinuje ze moze przeniesc sie 300metrow dalej i zasiasc w arkadzie (klub w jednym z budynkow AE): 1. tansze piwo ;) 2. mozliwosc grania w lotki, pilkarzyki lub bilard 3. w czwartki jest o 20.oo karaoke :twisted: co wy na to ? przyszly czwartek powiedzmy na 18.oo lub 19.oo @pshem raz mozesz nie przyjsc na seminarium ;) a jak juz musisz isc to najwyzej dojdziesz pozniej ... BTW o ktorej sie konczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 od odkopania tematu zdeklarowali sie: ja, kucyk, mongo, mandarynka :twisted:, pshem, manial, turzol, buzzy, un_ix, atlon, vip, kazi, marcinx, draak2k2 Co to za minka przy moim nicku coooo :?: :twisted: Jakiś problem :?: :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 alez skad :P poprostu bedziesz naszym rodzynkiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 hm ja mam od poniedzialku do piatku szkole a lazic musze bo koncowka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Mandarynko, jakbys jeszcze mogla odwiedzic ten temat: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=46146 :) iiiii.... no napisz tam cos :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefu Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 CZELADZ-PIASKI ELITA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 CZELADZ-PIASKI ELITA Kolega trafil tu przez przypadek...? :/ A propos spotkania- ustalmy jutro (niedziela 07.03. zeby nie bylo watpliwosci ;] ) gdzie (3P/Arkada sa jak najbardziej wskazane) i kiedy (moze byc czw/pt ale po 17tej) sie spotykamy. I... ... sie spotkajmy w koncu! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...