Skocz do zawartości
_Vip_

Spotkanie w Katowicach - juz po :)))

Rekomendowane odpowiedzi

Noo nareszcie mam neta spowrotem :)

Kurcze taka impreza by mi uciekla sprzed nosa! :)

Ja tez raczej na bank sie stawie, i w przyszlym tygodniu odpieram prawko, autko juz stoi na podworku, wiec ewentulanie moglbym zabrac kogos z okolic Tarnowskich Gór... ale juz zapewne drugie miejsce zajmie Buzzy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przyszly czwartek powiedzmy na 18.oo lub 19.oo

@pshem

raz mozesz nie przyjsc na seminarium ;)

a jak juz musisz isc to najwyzej dojdziesz pozniej ...

to w takim razie 19.00 (nie wczesniej prooszeee), bo na seminarce musze byc, a tak to sie najwyzej lekko spoznie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok no to ustalamy koncowo ...

czwartek (11.03.04) godz 19.oo - klub arkada

szykowac gardla na napoje i ... spiewanie :lol:

@vip

albo innt mod - jak mozesz zmien tytul tematu na wlasnie takie blizsze info :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: qrcze.. w czwartek - kiepsko. 'srodek' tygodnia i chyba bede zmuszony odposcic.

wpadnij chociaz na godzine czy dwie - az tyle nauki chyba nie masz ;)

dla ludzi przyjezdnych pokusilem sie o mala "mapke" :lol:

Dołączona grafika

znow wyszly moje talenty do rysowania ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie jakie arkady, to wyglada jak szkolna stolowka ;) chyba lepiej ten 3 poziom, city pub, fortepian...! poza tym bedac blizej centrum trzy kroki do wyzszego wymiaru, genessis itp.

dzien... kazdy oprocz piatku i czwarku :)

a tak w ogole to jestem za sobota! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

panowie jakie arkady, to wyglada jak szkolna stolowka ;) chyba lepiej ten 3 poziom, city pub, fortepian...!

dzien...  kazdy oprocz piatku i czwarku :)

a tak w ogole to jestem za sobota!  :D

wszystko jest do ustalenia ;)

ale jak kazdemu bedziesz chcial dogodzic to spotkanie odwlekane bedzie tak jak pierwsze ktore mialo byc ... az wkoncu ktos odkopie temat w 2005 i spyta czy bylismy gdziekolwiek ;)

czemu arkada ? to tylko propozycja - a czemu nie poziom3 ktory jest 300metrow od arkady ? powody juz podalem :P

tansze piwo, bilard, pilkarzyki, lotki i karaoke ;)

tylko cholera post jest - nie wiem czy beda ludzie na karaoke :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech ja tez jesxtem za spotkaniem - mnie tam pasuje dowolny termin :D

natomiast co do arkad to rzczywiscie okolica nienajlepsza no i wyglada to jak stolowka

a WW to chyba teraz stracilo renome :( po incydentach z Omarem [']

ja sie zastanawiam nad jazzem, albo gugalandrem:)

ale jak wiekszosc zadecyduje to sie dostosuje wiec moze tak, kazdy niech poda propozycje i zobaczymy co nam sie wydaje najkorzxystniejsze

ja uwazam ze Jazz lub Morgans (obok siebie sa)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok panowie przejzalem temat i widze ze czolowa pozycje zajmuje chyba jednak jazz club

niech sie ktos pokusi o mapke do jazz'u no i wkoncu ustalmy ten termin bo cholera nic z tego nie wyjdzie ... :?

warszawka juz po spotkaniu i obylo sie bez takich klopotow jak u nas ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok panowie przejzalem temat i widze ze czolowa pozycje zajmuje chyba jednak jazz club

niech sie ktos pokusi o mapke do jazz'u no i wkoncu ustalmy ten termin bo cholera nic z tego nie wyjdzie ... :?

Dołączona grafika

ok. krotki opis jak dojsc od dworca pkp z buta: wychodzimy tylnim wyjsciem z dworca (plac Andrzeja, lub na ulicy Kosciuszki), kierujemy sie na plac K. Miarki. Z placu Miarki idziemy ulica Jagielońską, aż do placu Sejmu Śląskiego. Na tym placu robimy w prawo zwrot. ten wielki bialy budynek to nasz cel. Szukamy drzwi z szyldem "jazz club".

Ludziska z autkami - podobna trasa - dostac sie na plac Miarki (od strony Mikolowa, Brynowa - ulica Kosciuszki,) z kazdej innej strony jesli nie znacie drogi - najpierw do dworca pkp, potem Dworcową do wiaduktu i na Kosciuszki, potem plac Miarki.

Widze ze na planie nie ma nazwy- ulica Kosciuszki to ta żółta, po lewej stronie placu Miarki, rownolegla do Witastwosza.

ok. moze jedna sobota byla by lepsza ??

Prosba do moderatorow - wrzucicie ankiete a dwiema propozycjami (czwaretk 11.03 godz 19.00 i sobota 13.03 godz 19.00) - niech bedzie demokratycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

phranzee--->przykro mi ale narazie nie mam zadnej foteczki :(  Poprostu nikt ze znajomych nie posiada skanera :?

pozostaje wierzyc ze pojawisz sie na spotkaniu, na pewno bedzie ktos z cyfrakiem, fotki same sie zrobia :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)na plac K. Miarki. Z placu Miarki idziemy ulica Jagielońską, aż do placu Sejmu Śląskiego. Na tym placu robimy w lewo zwrot. ten wielki bialy budynek to nasz cel. Szukamy drzwi z szyldem "jazz club". (...)

a nie pomyliy Ci sie strony zwrotow :)

powinno byc w prawo zwrot i przed oczami mamy duuuzy bialy budnek (dal niepoznaki pisze na nim "lub lub lub..." )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

uuu czemu akurat czwartek a nie piatek.... :( Moze sie jeszcze rozmyslicie co do tego czwartku  :lol: 

W pt mam kolosa u Ken'a (GNZ ty juz bedziesz mial to za soba  :wink:)

a w piatek ja mam szkole wieczorem.

moze w koncu ktos zrobi te ankiete z wyborem dnia czwartek/sobota ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to robimy glosowanie kto jest za Sobota kto za Piatkiem a kto za Czwartkiem.. mi to jeden <span style="color:red;">[ciach!]</span> kiedy ale chyba najlepiej bylo by w Sobote .. Co Wy na to ? Pisac teras posty komu kiedy pasuje.. Czwartek piatek Sobota ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi