phranzee Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja calkowicie czarno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 no to sie bedziesz qrde wyróżnial :D a gdzie stoimy ? :D btw. jak jakieś drechy to czytają to si ena nas zasadzą i nas skroją z tych cyffruffek :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 malutki skinhead ubrany na czarno z kolcami w ryju. umówmy się "pod zegarem" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 pod zegarem pasi :D opis ujmuje za serce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 okiej, no to jazda, kto ostatni na estakadzie ten gupi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja sie postaram stawic od razu na placu :) bede tam +- za chwile :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart^MW Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 kur dopiero dzisiaj czytam ;/ swietochlowice sie klaniaja wrrr... na nastepnym pifku postaram sie byc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 kur dopiero dzisiaj czytam ;/ swietochlowice sie klaniaja wrrr... na nastepnym pifku postaram sie byc :D aa moze co w gdyni bedzie :Palbo troj miesice co ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 pierwsza relacja prawie na zywo... wlasnie opuscilem hipnoze aka jazz club.bylo fajnie. nawet bardzo fajnie. dosc "ekscentrycznie". ps: panowie z katowic ja wam :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: musze powiedziec. tyle bylo chetnych, i w koncu bylo TYLKO 6 osob :evil: . od dzis plóm nie bedzie z wami :evil: . fotki jutro jak dorwe kabelek usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 pierwsza relacja prawie na zywo... wlasnie opuscilem hipnoze aka jazz club.bylo fajnie. nawet bardzo fajnie. dosc "ekscentrycznie". ps: panowie z katowic ja wam :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: [ciach] :evil: musze powiedziec. tyle bylo chetnych, i w koncu bylo TYLKO 6 osob :evil: . od dzis plóm nie bedzie z wami :evil: . fotki jutro jak dorwe kabelek usb uhu widze ze ty bardzo zdenerowany wiec moze ochłon troche!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 A kto byl???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 uhu widze ze ty bardzo zdenerowany wiec moze ochłon troche!!! nie ochlon, ale wytrzezwiej :wink: a swoja droga to przeca tyle osob sie deklarwalo, i tylko 6 bylo... A kto byl???? ja, kisio, phranzee, mongothealien, Gie-eN-Zet, MarcinX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Wiecie co. Chyba ktoregos dnia wpadne z Paranoikiem. Dobierzemy jakos tak czas aby sie wladowac na jakies spotkanko. Tylko musimy sie rozeznac w noclegach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja niewyrobilem,wpadla rodzinka i musialem to cale cholerstwo porozwozic do domow :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 no i juz po spotkanku - BYLO MIODZIO :) niech zaluja ci co deklarowali a nie przybyli ... fotek jest az zanadto wiec tylko czekac az sie tu wkleja ;) tych co poznalem (marcinX, mongo, przem, kisio, phranzee) loozaki jak nie wiem - tylko upatrywac kolejnego spotkania :D mongo - sorry za fajki ;) phranzee thx za podwoz ogolnie impra dopisala wiec jak bedzie nastepna to plóm me in :D heheh nie zapomne tej karteczki i jak wyszliscie mnie szukac :lol: PS: ide dalej na imperzke wiec trzymac kciuki abym kaca nie mial :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ok..... yeeeeep.... zyjem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 1h temu z uczelni wrociłem (od 8:00 do 20:00 a jutro od 8:00 do 16:30) :evil: , i pomyśleć że w tym czasie mogł bym z wami piwkować ....... ech , zapodajcie fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 sie zobaczy nasteonym razem :P tiaaaa, reszta moze sobie wyobrazic - banda roslych facetow plómkających do kazdego :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ok, juz w domu i w zmniejszonym stanie upojenia alkoholowego. a wiec czas na zdjecia i pare slow. obrazki sa z grupy tych "click to enlarge" (ale ostrzegam 1600x1200) spotkanie pod jazzem - kisio trzyma prawice marcinx'a juz w kanjpie przy stoliku. od lewej: mongothealien, Gie-eN-Zet, MarcinX. zawieszony na swieczce plóm jako znak rozpoznawczy. ogolnie sporo tego wieczoru plómkalismy. nawet padla propozycja napisania z drugiej strony "ale wpie##dol to my nie chcemy" :wink: ludzie dziwnie na nas reagowali :D mongo przeglada wlasnie upstrykane fotki. ogolnie zachowywalismy sie jak banda yaponczykow na wyciecze - 3xcyfra na 6 osob, flasze blyskaly nonstop :D tutaj mongo oddalil sie w celu uzyskania kolejnej porcji zlocistego-zyciodajnego plynu. jak widac nie tylko piwo upolowal :wink: kisio jak sie okazuje zajefajnie fotogeniczny. phranzee twierdzil ze na zdjeciu zawsze zamyka oczy. jak widac redukcja czerwonych oczu z mojego aparatu skutecznie wporwadzila go w blad (jakies 7 blyskow, a potem ten wlasciwy). ja wraz z kisiem niestety musielismy sie stracic ok.20, dokladajac do tego problemy zebraniem sie w kupie, cala impreza trwala dla mnie raptem 1,5 godzinki, ale bylo to jedno z lepszych piwek w moim zyciu. ci ktorzy nie dotarli niech zaluja, ci ktorzy sie oferowali i nie dotarli - "shame on you" czekamy na reszta zdjec i opisy reszty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Osobiście tfffierdzę że fotka nr. 2 powinna być w topicu PLÓM. Pozdro dla Jazzowiczw :wink: :D Replay panowie replay :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 Osobiście tfffierdzę że fotka nr. 2 powinna być w topicu PLÓM. juz jest zaplómkowana w odpowiednim topiku http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=762088#762088 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 :arrow: heheh.. fajnie sie bawiliscie :) szkoda tylko, ze ja od dwoch dni choruje... jak, pech to pech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 dobra, teraz moje foty. klikanie na nie nic nie da, mam kaca i nie chce mi się tym bawić 8) po imprezce w jazzie poszedłem sie dobić do "nieba" więc proszę o zrozumienie... może póżniej to poprawię :wink: opisów też nie będę dawał bo chyba nie sa potrzebne :? nasz stoliczek :) - od lewej: gnz, marcinX, kisio, pshem, pół phranziego ;) fotka by mongo ... pshem szykuje sie do kolejnego ataku z cyfrakiem w reku ... oj blyskalo sie i to sporo :D po prawej phranzee z otwartymi oczami :P kilka razy kisio i mongo wpadli na "madry" pomysl robienia sobie fotek nawzajem :P pshem probuje zrozumiec phranzeiego i tez zamyka oczy do zdjecia - czy to az takie przyjemne ;) ?? stolik podpisany ... nikt sie nie zgubil :) pshem - chyba jednak przyjemne :P teraz na fotkach widze ze pshem aparatu z reki nie wypuscil - echhh komputerka pod reka nie ma to musi byc cos z elektroniki w rekach ;) przypadkowy koles na fotce - kelner ... stoja od lewej: phranzee, pshem, mongo - siedza od lewej: gnz, marcinX, kisio reprezentacja slaska tweak'a ;) cosik gnz spiacy sie robi :P fotka by kolezanka ze stolika obok (nawet fajna byla :P) kolega w czerwony to znajomy mongo - niezle polewal jak zobaczyl 4 osoby z 13k userow :lol: pshem i kisio juz wtedy zwineli sie na inna imprezke - zreszta z tego co wiem wiekszosc z nas (jak nie wszyscy) postanowilo dalej pielegnowac tak milo rozpoczty wieczor :twisted: jazz byl na przystawke ;) o tych kolezankach mowa wyzej ;) PS: mongo gdzie ta fotka tej w czerwonym ??? do teraz nei wiem czy to facet czy laska :lol: group photo by mongo gnz cos palil ? hmmm :lol: phranzee i mongo ze swymi metalami w twarzy w pelnej odslonie ;) szkoda ze nie ma uwiecznionego bialego tatuazu ;) ucieta glowa ... wiec replay ;) glupi usmiech ... 4 piwo w czubie ;) jazz club z lotu ptaka ... mongo i jego ... jezyk ;) indiana jones ? skad ta kosa ;) ?? nowy avatar mongosa :) phranzee zobaczyl ... no wlasnie co ? :P czy to aby na pewno phranzee byl glownym celem tej fotki ;) ? hmmm nie mam pojecia co to jest :lol: gnz po powrocie z baru gdzie zmienil kolejna beczke :) obrocilem fotke i dalem na swoj serv ;) moderatorzy ! nie wkurzajcie userów bo tak to się może skończyć :twisted: czyzby jakis zablokowany temat mongo by gnz ;) ? j/w :) pozegnanie pod jazz'em nic nie widac :D Podpisy by GNZ ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 hohoho, to jednak rzeczywiscie sporo stracilem wychodzac wczesniej, :plum: za ten noz was nie chcieli wyrzucic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no co ty! był z nami przecież Gie-eN-Zet - to przecież On decyduje komu dać banana :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 hehe.. ja sie dopiero obudziłem :D a do domu ściągnąłem o 5.30 :D jezoo.. ja nie chce być tak "fotogeniczny" :D ale za to zdjecie moje a'la "ploom in da face" sobie chyba nad łózkiem powiesze :D :D ekipo> dzieki za piwko.. szkoda że krótko byłem.. Ci co nei byli> <stek wyzwisk> i żałujcie.. ;P jonathan.. wpadajcie jak najszybciej =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 I on tez nim wymachiwal. Nonono panowie widze ze daliscie troche w tube :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 oj tam od razu w tube.. =) full kulturka =) w lokalu oprócz nas same laski :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 geeezzz zapomnialem dodac o tych pannach 8O toz to jakis chyba lesbian klub byl :? :P 90% lasek i do tego niczego sobie ;) no ale zalatwilem "fotki za fotki" :P kisio - jeszcze ty miales aparacik - dawaj fotosy :D (heheh naprawede 3xcyfra i 6 chlopa - jak japonczycy na wycieczce - piekny komentarz ;)) mongo - cos ten twoj aparacik przeklamuje - wygladam na tych fotosach jakbym wypil z 3 wina przed wejscie do klubu a oczka mi spinaczami pozaciagali :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no... faktycznie... skandal że "niczego sobie" ;) co one sobie myślały.. tak nas lubieżnie kusić :twisted: oj z mojego kiepsciutko wyszły hehe ;) nie no wrzuciłbym tylko nie mam jak.. masz gdzie wrzucić? wszystkei aparaciki przekłąmują ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...