RaF Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 no widze ze spotkanko udane szkoda ze w poznaniu nie wypalilo :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 kisio: ślij na mongothealien@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Wiecie co. Chyba ktoregos dnia wpadne z Paranoikiem. Dobierzemy jakos tak czas aby sie wladowac na jakies spotkanko. Tylko musimy sie rozeznac w noclegach. jakich noclegach :> ? wczorajsze spotkanie trwalo jakies 3 godzinki a ja nawet nie wiem kiedy to minelo 8O - przypuszczam ze jakbyscie mieli wpasc "zza granicy" to znalazlo by sie paru chetnych (w tym ja :8)) ktorzy po posiedzeniu w knajpce uderzyliby na jakas potancowke ;) imprezka do 3 / 4 rano i wsiadasz w pociag - nocleg w pkp :D PS: mongo - wyedytuje twoj post i zrobie podpisy fotek dla potomnych ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jk posprzątam w pokoju - zawsze możecie przekimać u mnie na chacie. mój gryzor ostatnio przestał być agresywny więc nie ma obaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 oki.. fotki sie wysylaja ;) zamieśc z odpowiednimi podpisami =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 oki.. fotki sie wysylaja ;) zamieśc z odpowiednimi podpisami =) ja moge zrobic podpisy jak ci sie nie chce ... na poprzedniej stronie juz dodane - zapraszam do lektury ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 fotke tej w czerwonym to dla siebie sepi hehe :twisted: a ja sobie wypraszam.. nie poszedłem na chate.. tlyko na impreske nastepna ;P a na zdjęciu z plóm zamiast głowy wyglądam jak śmiejący sie człowiek z gits:soc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 foty od kisio: Gie-eN-Zet -> rób podpisy, dobrze Ci to wychodzi 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 fotke tej w czerwonym to dla siebie sepi hehe :twisted: a ja sobie wypraszam.. nie poszedłem na chate.. tlyko na impreske nastepna ;P a na zdjęciu z plóm zamiast głowy wyglądam jak śmiejący sie człowiek z gits:soc ;) juz poprawilem opis ze poszedles na bibe ;) mongo wrzuc fotke tej / tego w czerwonym ... :D EDIT: OMG 8O czy to pshem na 1 fotce od kisio?? ;) wyszedles jakbys mial z 30 lat wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 jeszcze drugiego maila odbierz ;) albo dwa nawet.. troche wiecej fotek wysłałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 EDIT: OMG 8O czy to pshem na 1 fotce od kisio?? ;) wyszedles jakbys mial z 30 lat wiecej :P yep - to ja. cosik ten aparat kisia rzeczywiscie dziwne zdjecia robi. jakby jzu po pyfku jednym byl i mu sie nasycenie barw poprzestawialo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 oj no.. czepiacie sie.. ;) to cyfruffka za 11$ (polecam odpowiedni topic) ;) węc sie cudów nei spodziewajcie ;) jak sie nasycenie nie podoba to se popraw w photoshopie :D ale faktycznie wyszedł hmm.. ekscentrycznie conajmniej :D :D :D hehe.. praca zespołowa.. jeden wysyła fotki.. drugi umieszcza.. trzeci robi komentarze.. a czwarty poprawia wizualnie :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Reasumując,spotkanie było niezłe. Wino,kobiety i śpiew, czy jakoś tak :wink: :D Jeden gościu biegał z kosą ,ale to tak poza tematem (Hi Mongo :wink: ) W najbliższym czasie replay :?: Ps. Fotki faktycznie niezłe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 ja jestem nawet za całym stadkiem replayuff ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 wróciłem do domku i zapodaję kolejkne foty od kisio: sorry za brak opisów - byłem znowu na treningu mojego mięśnia piwnego ( jak mówi reed: beercepsa ) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 [...] sorry za brak opisów - byłem znowu na treningu mojego mięśnia piwnego ( jak mówi reed: beercepsa ) 8) uważaj na zakwasy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Gonzo rób podpisy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 10 kwiecień - reaktywacja. kto jest za? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 ja jestem za ... :) chociaz wiem ze data ta zmieni sie jeszcze z 5 razy przed 2 spotkaniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 Gie-eN-Zet: wezmę ze sobą mniejszy nóż 8) może na mniej opisywanym, bardziej spontanicznym spotkaniu zjawi się więcej niż sześć osób :wink: ja tym razem planuję większe OC (jak nie pochytasz sobie transportu - o nocleg się nie martw 8) ) będę o 18 pod jazzem z tradycyjnym hasłem, wypisanym na kartce (tak , by mógł znaleźć nas jakiś noob). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 no.. sobotka raczej może być.. ;) choć pewnie sie jeszcze pozmienia wszystko ;) WUJEK!!> słyszysz? rezerwuj se ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 Ojjj panowie ale zaszaleliście :plum: :mrgreen: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 17 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2004 było przyjśc a nie teraz żałowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 qle a ja nie mogłem przyjść :( nie dość ze w przez dwa tygodnie 11 sprawdzianów :!: to jeszcze turniej w ten weekend w Counter'a i musze przygotować swój klan jako CL :( ale na nastepny raczej wpadne chyba że znowu turniej jakiś będzie ;P ale wy jestescie troszku starsi odemnie bo ja tylko 18 latek mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 A może spotkanie o 15 lub 17 :?: mi by bardziej pasowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 Widze ze zabawa byl przednia ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 18 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2004 hehe widze że PLÓM był z wami ... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 odkopuję topic - zostało mniej niż tydzień do reaktywacji. będzie ostro ( mam nadzieję 8) ) dla was nawet postaram się ubrać w miare kulturalnie by nie było problemów z wjazdem do innych knajpek :wink: troche gorzej będzie z kolczykami ( wczoraj zrobiłem nowy w nosq ) ale jakoś damy radę :twisted: EDIT: fota mojego ryjka - jakby ktoś zapomniał jak wyglądam: długo się ładuje bo to z sewrwerka neo, sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 eee.... JAK ? GDZIE? KIEDY ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 a kto by sie zjawil bo narazie to chyba ja kisio i mongo chetni :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...