pshem Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 piatek nie. ciasno w kanjpach i ja nie moge. sobota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 @michals87 czy ty aby nie masz cos wspolnego ze squbim a.k.a. szefem ;) ?? @turzol kolos u ken'a 8O ?? nie gadaj ze cokolwiek bediesz sie uczyl :lol: ja wlasnie wrocilem od chrzesniaka gdzie poczestowali mnie 2 piwkami i pol literka na 2 osoby i nie zamierzam zaczynac edukacji na jutrzejsze zajecia z ken'em :lol: zastanawiam sie czy wogule isc a jak nie pojde to moze napisze kolosa z inna grupa ;) @all akurat tak sie zlozylo ze zajecia w tym semestrze mam tylko w poniedzialek i wtorek wiec mi wszystko jedno kiedy dojdzie do spotkania - czwartek piatek czy sobota - jeden kit - moze w sobote by sie reed pojawil ? :) jak wtedy z twoja praca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 @michals87 czy ty aby nie masz cos wspolnego ze squbim a.k.a. szefem ;) ?? Oj chyba ma duzo wspólnego. Pewnie to jego trzecie wcielenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinX Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Roztrojenie jaźni 8O :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 @michals87 czy ty aby nie masz cos wspolnego ze squbim a.k.a. szefem ;) ?? Oj chyba ma duzo wspólnego. Pewnie to jego trzecie wcielenie. ale ze mnie spostrzegawcza bestia :twisted: wtajemniczeni wiedza ze banan sie nalezy ;) @reed zapomnialem spytac - jak tam sprawa walki o moj nick :P ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 ok ja jestem za sobota w jazzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 A ile lat można mieć minimalnie bo ja mam 15 a wy na ostre żłopanie piwa sie nastawiacie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 chcialbym zauwazyc ze warszawiakom skrzyniecie sie i zebranie zajelo 2 strony, my jestesmy na 6ej..... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 moze my mamy potrzebe wiekszego wypowiadania sie :) a moze oni wybrali od razu termin a my dopiero musimy no niego wyewoluowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 dobra koniec tego wymyslania :D ja proponuje jazz club sobota 18-19.oo - o tej godzinie pija tez w poznaniu wiec zjednamy sie z nimi duchowo i alkoholowo ... kto bedzie to bedzie a kto nie niech zaluje ... ;) w niedziele rano raczej nikt do roboty nie idzie wiec powinno byc ok. jak ktos nie moze na ta godzine to niech wpadnie pozniej - mysle ze jak sie rozgoscimy to szybko stamtad nie wyjdziemy :lol: teraz niech sie wpisza juz pewniacy :P i niech jakis mod bedzie tak mily i zmieni tytul tematu JUZ PO RAZ OSTATECZNY :) albo teraz albo nigdy :? ;) UPDATE: dla przypomnienia bo strona juz przeszla ;) ok. krotki opis jak dojsc od dworca pkp z buta: wychodzimy tylnim wyjsciem z dworca (plac Andrzeja, lub na ulicy Kosciuszki), kierujemy sie na plac K. Miarki. Z placu Miarki idziemy ulica Jagielońską, aż do placu Sejmu Śląskiego. Na tym placu robimy w prawo zwrot. ten wielki bialy budynek to nasz cel. Szukamy drzwi z szyldem "jazz club". Ludziska z autkami - podobna trasa - dostac sie na plac Miarki (od strony Mikolowa, Brynowa - ulica Kosciuszki,) z kazdej innej strony jesli nie znacie drogi - najpierw do dworca pkp, potem Dworcową do wiaduktu i na Kosciuszki, potem plac Miarki. Widze ze na planie nie ma nazwy- ulica Kosciuszki to ta żółta, po lewej stronie placu Miarki, rownolegla do Witastwosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 eeeee, nie moge, nie chce przegapic "jestem jaki jestem" :D :D :D jak nie zapomne to wpadne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ja bede ... mam doła jak <span style="color:red;">[ciach!]</span> teras.. bo mi sie wszystko zaczeło w zyciu walic na łeb.. Moze taki wypad mi cos pomoze.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 nieee tylko nie sobota :( mam spotkanie klasowe z liceum w tym czasie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 A jak sobota to widze ze będę sami faceci..bo ja w sobote ni w pięć ni w dziesięć nie moge... :? Przykro mi :( :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Cholera zebym mial pozaliczne wszystko sam bym sie bujnol z Wawy na taki zlocik. Drogie tam macie hotele???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 o właśnie. a ja zapomniałem pytać o laseczeki ;) ja będe na 18tą tylko sie szybko zmyje bo potem na impre wybywam ;] ale przynajmniej sie przywitam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Wujek przyjeżdżaj !! :D w Cubusie ceny od 71 Euro :D :D :D prawie jak za darmo.. dwupookojowe z łązienką coś od 140 złotych z tego co pamietam.. bierz panne i przyjezdzaj :D wezme Cie na imprezke :D eee.. to czekaj.. nie bierz panny :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Poprawki mam :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no i co sie chwalisz? ;P a kiedy masz? bo jeśli w sobote rano albo w niedziele to dalej nie rozumiem w czym problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 ja sie postaram wyrwac na ta sobote do jazz'u ale nie obiecuje Jon,bierz namiot i jazda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 GNZ... wyglada na to ze sobota znow nie pasuje jakims 50% osob zainteresowanych :/ Moze niedziela? Ja bede tak czy siak (jak mnie tylko bardziej przeziebienie nie chwyci) ale lepiej sie spotkac w wiekszym gronie. Moja propozycja: Ustalmy teraz na sztywno ostateczny termin (niedziela...?)- to powinno wiare zmobilizowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 w/g mnie niedziele odpada.. w poniedzialek do budy/pracy ludzie idą wiec zbyt dlugo nie posiedzimy i nie wypiejmy zbyt duzo .. wiec zostaje Piątek !! Co Wy na to ? ? ?? Kto jest za Piątkiem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 nie no bez jaj ... zas "w poniedzialek do roboty" sie texty posypia ;) wiadomo ze nigdy nie bedzie terminu ktory pasowalby wszystkim ... na razie jest 7 chetnych a mysle ze bedzie wiecej wiec IMO zostaje sobota ... jak wyjdzie spoko to nie widze przeszkod aby powtorzyc i wtedy moze grono sie zmieni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 kiedy to jest bo nie już nie kumam ? HIPNOZA 11 marca ? czy jak ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 WTF!!!! Co sie dzieje z tym krajem, ze nawet Slazacy na popijawe dogadac sie nie potrafia ?! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 z tego co widac to w sobote w Hipnozie?jazz klubie (jak kto woli nazywac) i ekipa sie widze zbierze a kto nie moze trudno nigdy sie wszystkich nie da zebrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 yyyy hipnoza = jazz - zeby nie bylo niedomowien ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 tak jest HIPNOZA to inaczej JAZZ CLUB!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 Ja w niedziele swietuje z dziewczyna 6-ta rocznice naszej znajomosci :D A zeby bylo ciekawiej to w poniedzialek mam kolejna poprawke :lol: Ja jestem za stworzeniem ankiety - wtedy latwiej bedzie podjac decyzje :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 oj.. wy to coś lubicie obradować dyskutować i wogóle.. ;) zapiszczcie sie na jakąs liste dyskusyjną.. albo forum może :D :D :D kolejny tydzień minie a my będziemy nabijać 12stą strone tego topiku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...