gnz Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 no ja juz mowilem ... bedzie wkoncu rok 2005 ktos wyciagnie temat i spyta czy odbylo sie spotkanie :lol: nie zmieniamy juz tego ... kto nie moze wpadnie na 2 spotkanie - bo pewnie bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 hehe.. jakbyśmy tak do końca marca albo kwietnia podyskutowali to może pobijemy "chłodzenie freonem" w ilości postów :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 8 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2004 dobra to o której pijemy bo tam nic innego sie nie da zrobić, (ciemno jak w du pie, muza za jazzowa - czasami dołująca) ile stolików rezerwujemy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Już myślałem że to jakiś nowy topic ;) Ale się zdziwiłem jak znalazłem na nim mojego posta!! był z marca ale 2003!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja mógłbym przyjść ale obawiam sie ze będze sie czuł nieswojo. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a czemuz to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Ja mógłbym przyjść ale obawiam sie ze będze sie czuł nieswojo. :roll:nie boj sie ja tez nikogo nie znam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a czemuz to? Ponieważ mam 15 lat a wy napewno po 20, 18. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 21 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ja sie postaram wyrwac na ta sobote do jazz'u ale nie obiecuje Jon,bierz namiot i jazda :D W pubie sie rozbije :D Faktem jest ze zbieracie sie do tego jak..... Nietety poprawki mnie zatrzymaja w stolicy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 oj marudzisz i tyle ;P wujek no... przełóż poprawki na inny termin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerek Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 24 - a w nocy jest pociag do wawy powrotny wiec wpakujemy cie do pospiesznego (jedynego zreszta bez miejscowek przez cale 24h) i obudzisz sie na bocznicy we wschodniej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a czemuz to? Ponieważ mam 15 lat a wy napewno po 20, 18. :wink: 22 z hakiem ;) ale wpadnij ... sprzedaja cole napewno ... :) a jak nie to my ci piwusio kupimy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 oj marudzisz i tyle ;P wujek no... przełóż poprawki na inny termin ;) No co ty spotkanie 13 ??? Jestem przesadny :lol: Nastepne poprawki mam juz platne wiec nie wiem czy bedzie mi sie chcialo w nie bawic :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 a czemuz to? Ponieważ mam 15 lat a wy napewno po 20, 18. :wink: 22 z hakiem ;) ale wpadnij ... sprzedaja cole napewno ... :) a jak nie to my ci piwusio kupimy ;) hehe pocieszyłeś mie tym piwusiem :D niewiem może wpadne ale i tak będe sie czuł jak ciul na weselu :lol: btw. o której ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A tak wogóle to my sami tam będziemy bo co mam wejść i krzyknąć " CZEŚĆ JESTE PAWEŁ Z TWEAKA " :lol: P.S. Powinienem przyjść bo jeste jednym ze starszych uzytkowników TWEAKA A tak wogóle to co tam będziemy robić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A tak wogóle to co tam będziemy robić ??Przeprowadzać staruszki przez jezdnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A tak wogóle to co tam będziemy robić ?? Przeprowadzać staruszki przez jezdnie Co do tego to jeste pewien :lol: ale co jeszcze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 hehe :) to trzeba zamówić stoliki bo ludzi najebie i bedziemy siedzieć na schodach, może załatwić przedłużacze i stoliki to rozłożymy swoje sprzęty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Wujek zrobimy CI zzrzuutke na te dodatkowe terminy ;) poza tym lepiej iśc na piwko 13tego niz na poprawke ;) no nie daj sie prosic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Hlehle wlasnie jednego uwalilem :? Co to za wykladowca. Zobacze. Jak sie wkurze to przyjade, zbetonuje sie i zawroce do domu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 tam Ci sie "a" jakieś chochlikowate wcisnęło przypdkiem w wyraz z(a)wróce :D :D :D wykładowce wsadź do plecaka i przywieź do nas już my z nim pogadamy :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Wujek zrobimy CI zzrzuutke na te dodatkowe terminy ;) poza tym lepiej iśc na piwko 13tego niz na poprawke ;) no nie daj sie prosic :D sorry, kto to wujek ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Wujek zrobimy CI zzrzuutke na te dodatkowe terminy ;) poza tym lepiej iśc na piwko 13tego niz na poprawke ;) no nie daj sie prosic :D sorry, kto to wujek ?? jonathan ;) czytaj temat ze zrozumieniem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 jak można nie wiedzieć kto Wujek no=) przeicez wsyzscy wiedza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A tak wogóle to my sami tam będziemy bo co mam wejść i krzyknąć " CZEŚĆ JESTE PAWEŁ Z TWEAKA " :lol: P.S. Powinienem przyjść bo jeste jednym ze starszych uzytkowników TWEAKA A tak wogóle to co tam będziemy robić ?? Jak wejdziesz to idz w kierunku grupy osób ktore beda sie najglosniej zachowywac :] a co bedziemy robic ? Hmm mysle ze przes caly czas pić ;] no i gadac w wolnym czasie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 jezeli chodzi o rezerwacje ... ktos tu wspomnial. jak nie jest platna (a jak jest to ile ;)) to niech ktos zamowi na 10-15 osob ... wiecej chyba nas nie bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 nie ktoś tylko MK1 panie GNZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 jezeli chodzi o rezerwacje ... ktos tu wspomnial. jak nie jest platna (a jak jest to ile ;)) to niech ktos zamowi na 10-15 osob ... wiecej chyba nas nie bedzie :P Wydaje mi sie ze okolo 10osob bedzie.. ale zastanawia mnie jedno.. Czy "wodne chlodzenie" :D kupujemy na miejscu czy bierzemy cos ze sobą (czy tam bedzie vodka ;] ) ? ? ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 kultury, troche kultury (cyt. by lepper) ;) ja w kazdym razie nie, bo musze jakos dojechac do domu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...