MarcinX Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Pochłodzimy Lodową :wink: Więc co ? Jak napisał Gie-eN-Zet ,sobota,jazz,18 ? Z mojej strony pasuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Eeeeee no to trzeba policzyc ile osób bedzie na 100% Wpisujcie sie kto bedzie na 100% w sobote o 18 w jazzie.. ? Ja bede na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 A tak wogóle to my sami tam będziemy bo co mam wejść i krzyknąć " CZEŚĆ JESTE PAWEŁ Z TWEAKA " :lol: Wypraszam sobie :!: :!: :!: Haslo : "Czesc jestem Pawel z tweaka nalezy do mnie" :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 ueee, na 100% bede splukany do soboty :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk1 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ja bedę w jazzie 13 marca ale 18 godzina to troche za wcześnie ? pisze sie 100% - rezerwacja stolika 10zł. a z przynosząnym chłodzeniem to mili panowie wyproszą cie na dwór aby zwiększyć skuteczność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Tylko niewiem czy bezpiecznie jest wracać z dworca o późnych godzinacj :? :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a gdzie teraz jest bezpiecznie? ;] bezpieczniej w późnych niż wczesnych.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 a gdzie teraz jest bezpiecznie? ;] bezpieczniej w późnych niż wczesnych.. ;) Czy ja wiem już pare razy chciano mie okraść w połudznie więc .... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Tylko niewiem czy bezpiecznie jest wracać z dworca o późnych godzinacj :? :idea: bardzo czesto jezdze z dworca do domu (piotrowice) ostatnimi i nocnymi autobusami - i stwierdzam ze jest wzglednie bezpiecznie. od 4 lat tylko raz chcieli "pozyczyc karte telefoniczna" i to ok. 21 bylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Kto wogle idzie w sobote na piwo.. bo juz nie wiem? Prosze sie wpisac kto na 100% idzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja bede ... ludzie nie zapomniec - to juz tylko 2 dni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 spoko spoko ;) nie zapomnimy ;) możemy nei pamiętać potem samego spotkania ;) ale o spotkaniu pamiętamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 tylko niech nikt sie napieciem nie bawi na procku ... bo rzeczywiscie o spotkaniu zapomni :lol: [joke] no offence .... hmmm - nie pamietam jak mu bylo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 oj no.. o urodzinach laski to można zapomnieć.. ale żeby o piwku z kumplami ? :D :D :D niemożliwe :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 to jakby co tez sie pisze (sobota-Hipnoza) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 No to widze ze juz dosc sporo osob zdecydowalo sie przybyc w sobote.. kto wie moze bedzie nas wiecej niz na zjezdzie w dzwinowie :] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja pisalem sie, ale niestety nie bede mogl wstapic, kasy jak na lekarstwo, a jutro jeszcze do gliwic troche zaluje, bo pierwsze spotkanie to zawsze bedzie te pierwsze, ale mam nadzieje ze beda kolejne! a tym czasem, udanego posiedzenia PS. jak cos sie zmieni do soboty w kwestii dofinansowania, to... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 11 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2004 ja pisalem sie, ale niestety nie bede mogl wstapic, kasy jak na lekarstwo, a jutro jeszcze do gliwic troche zaluje, bo pierwsze spotkanie to zawsze bedzie te pierwsze, ale mam nadzieje ze beda kolejne! a tym czasem, udanego posiedzenia PS. jak cos sie zmieni do soboty w kwestii dofinansowania, to... :) Przeciez tam nie trzeba duzo kasy! Dycha styknie.. Tutaj chodzi o to zeby sobie pogadac przy piwku a nie nawalic sie na maxa i nic z tego nie pamietac bo tak to ja moge zrobic nie wyjezdzajac tam... Wez 10zł i bedzie OK. chyba tyle bedziesz mial.. a jak nie to idz do babci i powiedz ze chce 10zł na jogurt a napewno Ci da :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 No to i ja zawitam, tylko nie wiem czy trafię :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 jak pisałem wcześniej - będę na 100% fajnie, że w jezzie ale szkoda, że wypada w sobotę ( kobieta ma geburstag ) ale na kilka bro zawsze można wskoczyć. Szymon - podrzucę ci Twoje PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 za rok tez będzie miała urodziny ;) a spotkanko z kumplami zawsze niepowtarzalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 18:10 (15) jestem ugadany z kucykiem na pkp przy schodach pod estakada ... jak ktos jeszcze nie wie jak tam trafic to zapraszam - pobladzimy razem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 dobra, jakies drobne sie znajda ;) tylko niech ktos plan wrzuci :P no i poda OSTATECZNA nazwe klubu i godzine :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 gnz> jak faktycznie nie wiecie jak trafić to moge po was przyjsc na estakade.. mnie to w sumie jedno ;) daj znac kiedy i w którym miejscu dokładnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 @kisio jade z miko o 17:45 czy w kato jestem 18:10 max 18:15 kucyk juz ma tam czekac :) ugadalem sie pod schodami tymi pod estakada - wymiana tel. i mamy sie zdzwonic ;) @phranzee dzis 18.oo klub "jazz" a.k.a. "hipnoza" jakby co to zapraszamy pod estakade :P ja + estakadowcy bedziemy gdzies o 18:20 (30) ;) zamowcie kolejke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 http://www.ultramaryna.pl/knajpainfo.php3?id=117 to chieba to ;) aha - bierze ktos syfraczka ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 postaram sie wpasc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 gnz> 18.30 najwczesniej.. to jednak kawałek jest ;) ja sie z Kucykiem zgadałem mamy telefony będziemy szukać ;) phranzee> tak.. to to =)cyfraki chyba wszyscy wezma ;) będziemy siedzieć i sobie fotki cykac :D (qrde.. z hipnozy mnie jeszcze nie wyrzucili :D :D :D ) a jak co to będe podchodził do ludzi i sie pytał czy są z tłika :D reakcja powinna być lepsza niz pytanie sie w zoologicznym o pompke do komputera :D może po mordzie nie dostane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 dobra, moze ustalmy kogos, kto sie ubierze w miare krzykliwo to bedzie sie juz od wejscia wiedzialo 'gdzie nasi' ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 13 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2004 ja będe miał taką turkusową kurtke.. chyba w miare jaskrawa.. ;) powiedzcie tez mniej wiecej w co bedziecie ubrani.. i gdzie dokłądnie stoimy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...