michalak Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mam dylemat. W wakacje kupuje gf4 ti 4400 lub 4600. Miałem kupować gainwarda ale zobacyzłem na oczy Leadteka WinFast i powaliło mnie, ta karta ma wielki radiator chłodzony dwoma wiiatrakami i podobno nieźle się kręci. CO byście wybrali Gainward vs WinFast Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Cytat Mam dylemat. W wakacje kupuje gf4 ti 4400 lub 4600. Miałem kupować gainwarda ale zobacyzłem na oczy Leadteka WinFast i powaliło mnie, ta karta ma wielki radiator chłodzony dwoma wiiatrakami i podobno nieźle się kręci. CO byście wybrali Gainward vs WinFastGainward ma fajny tryb, ktory sie nazywa "enhanced" i po jego bezproblemowym wlaczeniu masz spoko kopniaka (oczywiscie mozna to jeszcze bardziej podkrecic). Ale widzialem tego winfasta i rzeczywiscie robi wrazenie. Ale nie ma to jak czerwone bydle od mistrza G. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Należy pamiętać że Gainward Ti4400 GS jest naprawdę drogi i taki zakup jest małoopłacalny a winfast bez kręcenia to taki średniak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 a ja tam bym wzial prolinka TI4200 za 700zł a reszte pzeznaczyl na cos innego, teraz nie oplaca sie kupywac takiej drogiej karty jak TI4400lub 4600, bo zanim wejdzie gra na ktorej wykozystasz jej przewage nad TI4200 to minie sporo czasu a wtedy bedzie warta jakies 400zł, wiec pzemysl to, wolalbym reszte kasy zainwestowac w inny osprzet zreszta napisz do czego masz zamiar wykozystywac takiego sprzęta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 zreszta przy tym procu to i tak nie bedzie roznicy miedzy ti4200 a 4600 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgadzam się ze zdaniem mlodego_maniaka. Gf4Ti 4200 ma na chwilę obecna najlepszy stosunek wydajność/cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody_maniak Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 sory nie zwrocilem uwagi ze w wakacje, ale watpie by do tego czasu ceny az tak spadly by te karty staly sie oplacalnym zakupem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ja na twoim miejscu kupilbym Gainward GF4 Ti 4200 GS (chyba juz sa nie?). No chyba ze koneicznie chcesz 4400/4600, ale tak czy siak najlepiej Gainward byleby byl GS (gold sample czy jakos tak - sa najlepsze). A ladnie wygladajacy cooler niech cie nie myli, tak czy siak standardowe czasem lepiej wymienic (moze WC, a moze cos od TT) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgadzam sie z innymi najlepiej kupic 4200 po co pakowac tyle kasy w 4400 lub 4600 roznica wydajnosci nie jest az taka duza a cenowa spora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 ja mam g4 4200 i jestem zadowolony. miałem kupić 4400 ale różnica cen zbyt duża a różnica wydajności zbyt mała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...