yuucOm Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) jak wyżej: jaki odtwarzać mp3 polecacie ? Koło 1GB/2GB z możliwością ładowania przez usb plus długi czas trwania baterii ? Jest w ogole coś takiego ? 8O. Ważne zeby nie trza było paluszków w to ładować. A i przydało by sie coś takiego aby po jakimś określonym czasie sam sie wyłączał (np po 1h albo po przeleceniu całej playlisty). Edytowane 30 Września 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Pierwsze primo: popraw tytul 8O Drugie primo: zajrzyj do dzialu audio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Szybko pisałem i mam kare 8O. Dzięki za rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Sansa Clip? Pewnie niczego o lepszym stosunku cena/jakość nie znajdziesz 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) No powiem że świetna propozycja tylko czy da sie ustawić to aby sie wyłączał po określonym czasie ? (Np po 2 godzinach albo na końcu play listy). ? A i jakiej ładowarki trzeba do tego mp3 i ile czasu to sie ładuje przez usb ? 8O Ogólnie świetnie wygląda no i jeszcze te 15 godzin - świetna propozycja 8O. I jeszcze mam małe pytanie - gdzie kupić tanie/energooszczędne malutkie głośniczki do takiego mp3 (i czy w ogole sie da). :) Ja takie znalazłem: http://www.allegro.pl/item424963728_glosni...ardzo_male.html Znacie może jakieś mniejsze ? ;p Edytowane 1 Października 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Ładuje się przez USB 3,5 godziny do pełna. Jak mu się skończy materiał do grania to się wyłącza sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 No powiem że świetna propozycja tylko czy da sie ustawić to aby sie wyłączał po określonym czasie ? (Np po 2 godzinach albo na końcu play listy). ? A i jakiej ładowarki trzeba do tego mp3 i ile czasu to sie ładuje przez usb ? 8OMożna ustawić, żeby się wyłączał po określonym czasie - max 60 min. Wystarczy zwykła ładowarka od Motoroli (L6\7, V3). Polecam forum mp3store. Tam o Clipie masz już chyba wszystko napisane. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRCDRS Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Nie wiem co rozumiesz przez "tani" ale wydaje mi się, że Creative ZEN1/2GB będzie odpowiedni i spełnia Twoje potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Nie wiem co rozumiesz przez "tani" ale wydaje mi się, że Creative ZEN1/2GB będzie odpowiedni i spełnia Twoje potrzeby.Siła marketingu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Nie wiem co rozumiesz przez "tani" ale wydaje mi się, że Creative ZEN1/2GB będzie odpowiedni i spełnia Twoje potrzeby. Creative ZEN - Kiepski odtwarzacz, nie polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Mam Clipa i rowniez polecam. Z dobrymi sluchawkami gra przyzwoicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Clip nawet ze słuchawkami w standardzie gra dobrze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zena miał mój brat i też nie polecał 8O. Dzięki Wam za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 sony nwz-a815 Ostatnio kupiłem nówkę na allegro za 130 zł. Gra lepiej od clipa, bateria trzyma 30 godzin (clip 6), i ma bardzo dobre słuchawki w komplecie. Minusy to już teraz ciężko dostać w sklepach, ale na allegro się trafia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8344237746 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Nie wiem co rozumiesz przez "tani" ale wydaje mi się, że Creative ZEN1/2GB będzie odpowiedni i spełnia Twoje potrzeby.Nie ma ZEN'a 1 GB jak już ZEN V bądź Stone i rzeczywiście są to kiepskie odtwarzacze. Ja natomiast kupiłem zwykłego ZEN'a - kosztuje na allegro koło 200zł za 2GB i moim zdaniem warto dołożyć. Duży, dobry ekran 2.5" można oglądać filmy i co najważniejsze slot kart pamięci SD. Teraz kartę 16GB można kupić za trochę ponad 100zł a w przyszłości będzie jeszcze taniej, a 18GB w odtwarzaczu za łącznie 300zł to naprawdę sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 sony nwz-a815 Ostatnio kupiłem nówkę na allegro za 130 zł. Gra lepiej od clipa, bateria trzyma 30 godzin (clip 6), i ma bardzo dobre słuchawki w komplecie. Minusy to już teraz ciężko dostać w sklepach, ale na allegro się trafia. Mam jakieś ale w stosunku o tego soniaka. Coś mi w nim nie brzmiało... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Panowie, a polecili byście jakieś tanie słuchawki na rower ? takie które nie spadają 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Ostatnio kupiłem nówkę na allegro za 130 zł. Gra lepiej od clipa, bateria trzyma 30 godzin (clip 6), i ma bardzo dobre słuchawki w komplecie.Producent podaje dla clipa 15 - nie zdarzyło mi się żeby przez cały dzień się wyczerpał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Panowie, a polecili byście jakieś tanie słuchawki na rower ? takie które nie spadają 8O.Wystarczy zajrzeć do właściwego tematu we właściwym dziale: Koss KSC-55/KSC-75. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Panowie właśnie dostałem Clipa 2gb (czekałem na niego troche długo ;o) i mam takie małe pytanie: to normalne ze do tego odtważanie nie jest dodawana płyta CD z oprogramowaniem ? ;d. Dostałem ładne małe opakowanie i tylko tyle ;p. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ja dostałem płytkę, ale nie ma tam żadnego oprogramowania, jedynie manual w pdf. Działa na zasadzie pendrive. Muzyka idzie do MUSIC, a playlisty do PLAYLISTS i tyle. Najlepiej pobierz sobie sansa updatera i wgraj najnowszy soft jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Ja dostałem płytkę, ale nie ma tam żadnego oprogramowania, jedynie manual w pdf. Działa na zasadzie pendrive. Muzyka idzie do MUSIC, a playlisty do PLAYLISTS i tyle. Najlepiej pobierz sobie sansa updatera i wgraj najnowszy soft jeszcze. ok 8O. Coś słyszałem o tym sofcie do sansy. Dzięki za info 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Soft w odtwarzaczu updejtnij, zyskasz sporo. Clip ma możliwość ustawienia trybu obsługi przez komputer: MTP, gdzie muzykę kopiujesz przez WMP10, albo MSC gdzie Clip jest widziany jako zwykła pamięć flash i utwory kopiujesz do katalogu "music". Jeżeli nie masz porządku w tagach piosenek, na pewno przyda ci się darmowy mp3tag (imo najlepszy program do masowej edycji tagów). A poza tym, to zapraszam do działu sandiska na forum mp3store, znajdziesz tam wszystko czego potrzebujesz na temat Clipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Mnie tam głównie chodziło o to aby sie po jakimś czasie clip sam wyłączał (a jak napisaliście wcześniej można go tak nastawić aby sie po skończeniu playlisty wyłaczył 8O).Ogólnie to wielkie dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Panowie nie chce zaśmiecać forum mp3 store swoim kontem tylko dla jednego posta wieć pisze tutaj ;]. Mam pare dodatkowych pytań: 1. czy klip informuje nas że jest w pełni naładowany czy po 3,5h po prostu go odłączyć od PC ? 2. dajcie jakiegoś linka do taniej łądowarki którą sie da podłączyć do clipa i do normalnego konkatku ;p. Ogólnie jestem z niego bardzo zadowolony. Podoba mi sie wyświetlacz i ze sobie w locie możemy wiele rzeczy ustawić bez dostępu do kompa. Dźwięk też spoko na defowych słuchawkach. Za taką cne rzeczywiście dobry zakup - dlatego dzięki za pomoc w wybraniu tego MP3 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ładowarka do Clipa. 8O Co do ładowania, to tak: ikonka baterii na wyświetlaczu jest pełna i nieruchoma - wtedy clip jest naładowany do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Ładowarka do Clipa. 8O Co do ładowania, to tak: ikonka baterii na wyświetlaczu jest pełna i nieruchoma - wtedy clip jest naładowany do końca. Omg. Co ja bym zrobił bez tego forum :). Ogólnie powieniem sam poszukać na mp3 store ale mam napięty terminarz 8O. Wielkie dzięki. +1 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 No Panowie mam problem: zgubiłem tą klamre co umożliwia przypięcie Clipa do spodni, paska czy czego tam sie wie. Wyglada to tak: http://www.tracyandmatt.co.uk/blogs/media/...clip_back_2.jpg Na pewno wiecie o co mi chodzi 8O. Teraz mam pytanie: da sie gdzieś to kupić albo zrobić samemu ? ;d Albo może macie jakiś inny patent z "przylepiniem" Clipa do spodni. A Mp3 spisuje sie świetnie - wiec dzieki za polecenie poraz chyba już setny 8O. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 ...tradycyjnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witam ponownie 8O. Wiecie może gdzie można kupić clipa 2gb w kolorze różowym ? (może być przez neta albo w sklepie w stolicy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...