pawelekmal Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Mój dziadek chce wymienić lewą przednią lampę w swoim transicie 89', bo jest pęknięta od uderzenia kamieniem. I teraz pytanie, czy wystarczy wymienić 1 lampę, czy trzeba 2 z punktu widzenia przepisów/ przejścia przeglądu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) z tego co wiem jedna wystarczy, jeśli jest taka sama, ale nie jestem tego pewien, więc poczekaj aż ktoś poważniejszy sie wypowie. Edytowane 30 Września 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrakrock Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 wystarczy jedna, ostatnio zmienialem jedna w moim golfie 3 i przeglad przeszedl bez problemow, to samo w ojczyma escorcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeN Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 A dlaczego miał by nie przejść przeglądu jesli nowa lampa będzie sprawna?. To czy chcesz wymienić sobie obie czy tylko jedną zalezy od twojego poczucia estetyki. Nowa lampa będzie się różniła od tej starej bo odblask w tamtej już jest trochę wypalony zapewne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...