Skocz do zawartości
kucyk

Uefa Champions League 2008/2009

Rekomendowane odpowiedzi

Zadnej z tych druzyn nie kibicowalem ale zwyciestwo nalezalo sie Chelsea. Jedyne co prezentowala barca w tym meczu to bezowocne "posiadanie pilki" i zero celnych strzalow (jak sie okazalo do czasu). Chelsea zostala strasznie pokrzywdzona przez sedziego... reszte pozostawie bez komentarza. Mam nadzieje ze MU sprawi im lomot.

ps. jeszcze wnerwilo mnie stwierdzenie jednego goscia w studiu na jakims kanale ze "bez bledow sedziego nie ma football'u". Kretynizm do potegi n-tej

Niech wyp$@#$@!%#ą za przeproszeniem z takimi opiniami bo już mnie krew zalewa... Ja jestem za powtórkami dla sędziów bo to nudne sie robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wg mnie, całą sytuację fajnie oddaje postawa trenera chelsea, mając na względzie mś 2002, mecze Korei z Włochami i Hiszpanami. polecam artykuł, komentarze pod nim. szkoda, że wczoraj po meczu/dziś fani/zwolennicy chelsea zapomnieli, co działo się tydzień temu, jak na Camp Nou sędziowanie było na wysokim poziomie, bezbłędne etc. imo trochę bije hipokryzją.. jak u Guusa, który trenerem świetnym jest, jednak czasem lepiej po prostu "spojrzeć w lustro i zrobić rachunek sumienia ze swoich błędów". pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie na temat ale pomyślałem że napiszę tutaj :P . Strasznie się cieszę, że Szahtar wygrał puchar, kibicuję im w sumie od kiedy zacząłem się interesować piłką i zasługiwali na coś więcej niż ciągłe odpadanie z pucharów, bo grają naprawdę nieźle i utrzymują dobrą drużynę :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś "wielki" finał którego pewnie nawet nie obejrzę ;]. Nie ma co za kołnierz wychylić, jest w pyte nauki ale postawić mogę. Nie darze sympatią żadnego z zespołów wiec niech bedzie 3-3 w meczu a potem 4-4 w dogrywce i rzuty karne. Niech wygra "lepszy".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i pozamiatane. Mecz bardzo sredni, biorac pod uwage jak wszyscy robili pod siebie co to nie bedzie za final. Barcelona grala swoje, a MU polozyl lache chyba na mecz i uwazal, ze tytul im sie nalezy i maja go w kieszeni. Obrona chyba robila za statystow, bo jak inaczej mozna nazwac sytuacje jak liliput Messi strzela glowka bramke, a przed nim stoi Ferdinand (1,9m wzrostu). No kaman. A atak MU? Ronaldo cos tam kombinowal, ale wiecej bylo pozerki (nie liczac bomby z samego poczatku). Rooney praktycznie niewidoczny, Park to w ogole jak dziecko nie bardzo wiedzial co sie dzieje i co ma robic na boisku. Przegrali zasluzenie, a szkoda, bo liczylem jednak, ze MU wygra ten meczyk.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Meczyk średni, ale jestem mega zadowolony że Barca wygrała i w końcu Henry dostał to co mu się należało ma już wszystkie ważne tytuły w kieszeni szkoda mi go było 3 lata temu jak przegrał finał grając w Arsenalu wtedy Henry dla Arsenalu był tym kim dla Cleveland Cavaliers jest Lebron James.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Strasznie słabo zagrał ManU a kibicowałem im. Wystawienie Parka w pierwszym składzie = 100 procent pozerka aby sprzedać więcej koszulek, gadżetów i mieć większą oglądalność w Azji :mur: . Myślałem, że manU zmiecie barcę a tutaj takie zdziwko :huh: . Nie jestem zadowolony. A to, że messi strzelił bramkę głową to porażka roku i całej obrony manchesteru. Generalnie wygrała lepsza drużyna, niestety...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi