yuucOm Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zadnej z tych druzyn nie kibicowalem ale zwyciestwo nalezalo sie Chelsea. Jedyne co prezentowala barca w tym meczu to bezowocne "posiadanie pilki" i zero celnych strzalow (jak sie okazalo do czasu). Chelsea zostala strasznie pokrzywdzona przez sedziego... reszte pozostawie bez komentarza. Mam nadzieje ze MU sprawi im lomot. ps. jeszcze wnerwilo mnie stwierdzenie jednego goscia w studiu na jakims kanale ze "bez bledow sedziego nie ma football'u". Kretynizm do potegi n-tej Niech wyp$@#$@!%#ą za przeproszeniem z takimi opiniami bo już mnie krew zalewa... Ja jestem za powtórkami dla sędziów bo to nudne sie robi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 wg mnie, całą sytuację fajnie oddaje postawa trenera chelsea, mając na względzie mś 2002, mecze Korei z Włochami i Hiszpanami. polecam artykuł, komentarze pod nim. szkoda, że wczoraj po meczu/dziś fani/zwolennicy chelsea zapomnieli, co działo się tydzień temu, jak na Camp Nou sędziowanie było na wysokim poziomie, bezbłędne etc. imo trochę bije hipokryzją.. jak u Guusa, który trenerem świetnym jest, jednak czasem lepiej po prostu "spojrzeć w lustro i zrobić rachunek sumienia ze swoich błędów". pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Nie na temat ale pomyślałem że napiszę tutaj :P . Strasznie się cieszę, że Szahtar wygrał puchar, kibicuję im w sumie od kiedy zacząłem się interesować piłką i zasługiwali na coś więcej niż ciągłe odpadanie z pucharów, bo grają naprawdę nieźle i utrzymują dobrą drużynę :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Dziś "wielki" finał którego pewnie nawet nie obejrzę ;]. Nie ma co za kołnierz wychylić, jest w pyte nauki ale postawić mogę. Nie darze sympatią żadnego z zespołów wiec niech bedzie 3-3 w meczu a potem 4-4 w dogrywce i rzuty karne. Niech wygra "lepszy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 MU dzisiaj bedzie wchodzil w "obrone" barcy jak w paczke drazy ;) Licze na dobre widowisko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Wychodząc z prostego założenia - wszyscy tylko nie barca - dziś będę wspierać ManU. Wynik? Oby jak najwyższy: 4-3 dla czerwonych diabłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 A ja lubię obie drużyny, obie tak samo. Dodatkowo to moje ulubione drużyny. ;) Więc ... jestem za Barcą bo i tak wiem że ManU wygra. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 No i pozamiatane. Mecz bardzo sredni, biorac pod uwage jak wszyscy robili pod siebie co to nie bedzie za final. Barcelona grala swoje, a MU polozyl lache chyba na mecz i uwazal, ze tytul im sie nalezy i maja go w kieszeni. Obrona chyba robila za statystow, bo jak inaczej mozna nazwac sytuacje jak liliput Messi strzela glowka bramke, a przed nim stoi Ferdinand (1,9m wzrostu). No kaman. A atak MU? Ronaldo cos tam kombinowal, ale wiecej bylo pozerki (nie liczac bomby z samego poczatku). Rooney praktycznie niewidoczny, Park to w ogole jak dziecko nie bardzo wiedzial co sie dzieje i co ma robic na boisku. Przegrali zasluzenie, a szkoda, bo liczylem jednak, ze MU wygra ten meczyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 To nie tak miało być, MU zagrał bez jaj, słabo słabo i jeszcze raz słabo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 MU oddał mecz praktycznie bez walki... może chcieli się podzielić uczuciem zwycięstwa z innymi? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Meczyk średni, ale jestem mega zadowolony że Barca wygrała i w końcu Henry dostał to co mu się należało ma już wszystkie ważne tytuły w kieszeni szkoda mi go było 3 lata temu jak przegrał finał grając w Arsenalu wtedy Henry dla Arsenalu był tym kim dla Cleveland Cavaliers jest Lebron James. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 ManU chyba nie miał siły. Wygrała drużyna lepsza i z tego się cieszę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Ja się nie cieszę -_- ale musze przyznac ze wygrała druzyna lepsza. ManU grał tak jakby nie mógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Pozostawie bez komentarza eksperymenty Fergusona i decyzje co do wystawienia Parka na tej pozycji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Strasznie słabo zagrał ManU a kibicowałem im. Wystawienie Parka w pierwszym składzie = 100 procent pozerka aby sprzedać więcej koszulek, gadżetów i mieć większą oglądalność w Azji :mur: . Myślałem, że manU zmiecie barcę a tutaj takie zdziwko :huh: . Nie jestem zadowolony. A to, że messi strzelił bramkę głową to porażka roku i całej obrony manchesteru. Generalnie wygrała lepsza drużyna, niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...