Kwazor Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Własnie zmieniam dobra platforme 939 na nowe czyli AM2 AM2+ Przegladałem wiele stron z mobaczami i zawsze albo brak LPT albo Com-a ( ten interfejs to do drukarki oraz do sterowania radiostacja krótkofalowa) Jedynym sensownym wyjsciem jest: GIGABYTE MA770-DS3 ( ma to i to ) Tylko troche mało PCI ( musze wpakowac kontroler SCSI Muzyczna i TV z czasem...) Chciałem AX78 ( ni ma lpt i com ) no i problem bo w pobliskich sklepach jej ni ma... Zawsze mozna kupic kontroler na PCI... lub zrezygnowac ze starej drukary i kupic cus na USB a radiostacje sterowac Voxem tylko radio na ukf musi byc sterowane z com-a... SLI mnie nie interesuje ale zintegrowana grafa przydała by sie na okres kupna nowej .... Wybrzydzajac wyswietlacz POST byłby przydatny ( epox i abit miały ) tylko widze ze DFI ma go i AX78... Z 2 strony potrzebne mobo majace Vdimm wysokie i Vcpu ( no reszta tez by sie przydała ) Milans mowił ze DS3 wyciaga HTT 430Mhz co nie jest złym wynikiem..tylko ciekawe co powie procek pod agregatem... Własnie jakiego proca szukac X2 na am2 ? Które nie maja cold buga ;) ( venice z -40C na czapie no problemo startował ) Any ideas ? Ps. Sklepy internetowe odpadaja.... Edytowane 3 Października 2008 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Jak przeżyjesz brak LPT (COM'a można wyprowadzić - trzeba dokupić śledzia), to ASRock A770CrossFire. Edytowane 1 Października 2008 przez luk1999 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Luk1999 dzieki za podpowiedź.. Regulacje napiec miłe LPT moge olac ale COM jest. Cena bardzo podobna jak gigabyta.. 3 PCI tez dobrze.. Jak ze sterami pod XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 A nie mozesz zaopatrzyc sie w przejsciowki LPT / COM -> USB ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) A nie mozesz zaopatrzyc sie w przejsciowki LPT / COM -> USB ? nie ma sensu - za duzo nimi problemu poza tym tylko abit chyba nie daje tych portów ;] ew jakieś mATX (no i np. asrock LPT ;]) nie ogranicza to więc zbytnio wyboru płyt ;] Edytowane 2 Października 2008 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) Paolo własnie to odpada ( ze wzgledu na problemy które chemik16 tez widze zna ... ) Dobrze ze jest Com LTP niepotrzebne. Własnie zamowiłem A770 za 134zł + A x2 5200+ Windsora.... Własnie sobie kupiłem .,... moze mobo bedzie.... Edytowane 3 Października 2008 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...