JUGAJ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Witam mam dowas pytanie na temat narzędzi które mam wybrać podczas instalacji tak żeby nipotrzebnie nieśmiecić i odrazu możęcie powiedzieć mi do czego one służą i jak z nich kożystać :)) za wszystkie odpowiedzi wielkie dzięki :) narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 sig2dat - ten tool pozwala na uzywanie linkow ze stron verified datview - generuje z tymczasowego pliku dat kazaa plik video ktory potem mozna zobaczyc np przy pomocy aviprewiev ptrack - auto poszukiwanie wiekszej ilosci zrodel, obsluga k++ z systray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Najszybciej znajdziesz odpowiedzi na swoje pytanie tu: Forum kazaa ogólne oraz tu : Forum kazaa pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Cytat sig2dat - ten tool pozwala na uzywanie linkow ze stron verified datview - generuje z tymczasowego pliku dat kazaa plik video ktory potem mozna zobaczyc np przy pomocy aviprewiev ptrack - auto poszukiwanie wiekszej ilosci zrodel, obsluga k++ z systray nowym avipreview mozesz zobaczyc nawet bez datview czy jak to sie tam nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Witam nie chcialem zakladac nowego tematu....mam w kazie sciagniety plik mp3...ale tylko 93% i dalej sie nie chce sciagac i chce go otworzyc w czym go mozna otworzyc i czy sie da wogóle? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Cytat Witam nie chcialem zakladac nowego tematu....mam w kazie sciagniety plik mp3...ale tylko 93% i dalej sie nie chce sciagac i chce go otworzyc w czym go mozna otworzyc i czy sie da wogóle? pozdrawiam wystarczy zebys zmienil rozszerzenie z .dat na .mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Cytat Witam nie chcialem zakladac nowego tematu....mam w kazie sciagniety plik mp3...ale tylko 93% i dalej sie nie chce sciagac i chce go otworzyc w czym go mozna otworzyc i czy sie da wogóle? pozdrawiam Tak na 99% da sie otworzysz jak zmienisz rozszerzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 zmienialem juz tak w nortonie i nic nie daje nie da sie otworzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...