Sopel Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Witam! Ojciec nosi się z zamiarem kupna piły spalinowej.I chcę mu w tym pomóc. 8O Niestety fundusze to max 300zł. Oczywiście może być to piła używana. Może ktoś ma jakąś tanią piłę,i jest zadowolony. Piła będzie służyć do cięcia drewna na opał,i do "przycinania" drzewek w ogrodzie. Proszę podawać konkretne modele,najlepiej linki do allegro bo tam z pewnością kupię. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 za 300zł to ja bym się bał takiej piły brać do ręki, sama prowadnica z łańcuchem do normalnej piły to wydatek rzędu 150zł, może jeszcze troszkę dozbieraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Dobrą ręczną kupisz raczej.. Moze za taką kase to lepiej elektryczną? Ja za swoją dałem ponad 2 klocki, stihl, używany kilka razy w roku i bedzie u mnie chodzić po wsze czasy... Sama prowadnicaa(bo pokrzywiłem) plus łłańcuch kosztowały ok 130zł.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...