bbc20000 Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 nie moge w to uwiezyc. 4:0 z Portugalia.!!!!!!!!!!!!! Jak to mozliwe. My bylismy kiedys super w pilce. A teraz to sa kpiny!!!!!!!!!!!!!!! Tylko sie kasa liczy. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gdzie reszta. 2:0 z Korea!!!!!!!!!!!!! nie moge w to uwiezyc. Co wy myslicie o tym ?????????????????? :x :x :x :evil: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 dostali za dużo kasy i przestali grać, pozatym ENGEL wybrał by lepszy skład a nie trzyma się jednego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 2:0 to normalnie były kpiny z portugalią było lepiej i jakos ta piłkę kopali no a jak dostali 2:0 pod koniec meczu to darowali sobie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 nie moge w to uwiezyc. 4:0 z Portugalia.!!!!!!!!!!!!! Jak to mozliwe. My bylismy kiedys super w pilce. A teraz to sa kpiny!!!!!!!!!!!!!!! Tylko sie kasa liczy. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A gdzie reszta. 2:0 z Korea!!!!!!!!!!!!! nie moge w to uwiezyc. Co wy myslicie o tym ?????????????????? :x :x :x :evil: :twisted: mysle ze forum pomyliles 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 mysle że pilka nozna jest nudna i to nie jest temat na forum hardware & podkręcanie tylko na łączke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Po pierwsze OT, po drugie b. dobrze sie sklada bo kibicowalem portugalii bo im sie bardziej przydadza te 3 pkt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Po tych eliminacjach pomyśleli że sa niewiadomo kim. A co do zmiany składu to masz 1000000000000% racji. Po co gra np taki bąk on tylko umie faulować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Engel powinien poszukac sobie nowje pracy moze w McDonalds za lada by stal i kanapki podawal ! to bylo by cos wsam raz dla niego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Ja do Engela nic nie mam. Nawet Górski by z nich piłkarzy nie zrobił. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 I dobrze ze dostali w dupe, maja za swoje, co do engela to od poczatku bylo wiadomo ze guwno zrobi wlasciwie nie bylo zadnej techniki w naszej grze, rola engela polegala na wybraniu mlodszych pilkarzy i nic wiecej nie zrobil, wojcik nie potrafil sie przekonac do mlodszych pilkarzy tylko zapieprzal jakims staruchem juskowiakiem takim starym pierdlem, ale tam byla taktyka......ahhh te pieniadze przewrocily tez chyba im w glowach !!! szmata !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Chyba nikt z was nie myślał że nasi wygrają :wink: Ja obstawiałem 3:0 dla portugali bo myślałem że aż tak żle nie będzie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 :? nasi zawodnicy nie potrafia i nie chce im sie biegac co oni wogóle robisa!!!!!! w dzisiejszym meczu nasza obrona byla lekko muwiac do [gluteus maximus].....niezly wstyd niedosc ze zrobili z naszego hymnu kabaret w meczu z Korea to jeszcze obydwa mecze przegrali i wogle sie nie starali..........szkoda ich ale ja juz nigdy nie obejze zadnego meczu z Polska reprezentacja!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 polacy znowu dali [gluteus maximus] :evil: i teraz czeka ich powitanie w polsce :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 ..ale, że wy takie ortografy walicie.....to jest jeszcze większe przegięcie 8O 8O :o :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 tak jak ktos napisal na grupie "Ja zabral bym im samolot i kazal wracac pieszo." hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Czy wy naprawdę spodziewaliście się czegoś więcej po naszej reprezentacji? Ja nawet nie jestem zaskoczony takim wynikiem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 to ze przegraja to ja wiedzialem ale nie wiedzialem ze z takim wynikiem 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 !!! POLSKA REPREZENTACJA = LAMERZY - DO DOMU - PIECHOTĄ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 wynik był do przewidzenia - naszym "orłom" po prostu poprzewracało się w [gluteus maximus]ch od tych mistrzostw :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Inteligencja Hajty, Kłosa, Wałdocha i innych rozwaliła mnie, te ich wypowiedzi pomeczowe, szkoda gadać :cry: :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 :idea: Trza zrobić ta jak ktoś kiedys powiedział na temat PZPN i naszej reprezentacji- Polac wszystko benzyną, spalić w cholere i zbudowac od nowa :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 :idea: Trza zrobić ta jak ktoś kiedys powiedział na temat PZPN i naszej reprezentacji- Polac wszystko benzyną, spalić w cholere i zbudowac od nowa :evil:popieram :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aro Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Jebać tych cwelów,nigdy nie sądziłem że są aż tak ciency.Do ch... oni nie potrafią grać,ku... mój brat lepeij gra od nich.Niech <span style="color:red;">[ciach!]</span>ją do domu cienkie <span style="color:red;">[ciach!]</span>y.Specjalnie <span style="color:red;">[ciach!]</span>łem z lekcji żeby oglądnąc mecz a tu taki szajs.Jebać polaków lepiej będe ogladał włochów.Stawiam na nich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Mógłby przynajmniej rezerwowym dać pograć, może oni by coś zwojowali :roll: Kelnerzy... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 a ja specjalnie na ta okolicznosc zrobilem ankiete - zapraszam TU zeby zaglosowac :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 :idea: Trza zrobić ta jak ktoś kiedys powiedział na temat PZPN i naszej reprezentacji- Polac wszystko benzyną, spalić w cholere i zbudowac od nowa :evil: Wiecie co... to nie jest taki głupi pomysł. Najlepiej rozwiązać cały <span style="color:red;">[ciach!]</span>y PZPN razem z Reprezentacją, wy<span style="color:red;">[ciach!]</span>lić tych łapuwkaży na zbity ryj i powołac coś zupełnie nowego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 i ci nowi tez zaczna krasc / brac w lape / wystepowac w reklamach a pilkaze beda sie opierdalac ! i liczys $ ! bledne kolo ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Niesty reprezentacja jest nasza wizytowka , i niestety wlasnie tak wyglada nasz kraj :( szkoda gadac . Jedynym godnym polecenia Polakiem jest Malysz ,ktory chociaz ma wole walki . Arek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zobazczcie tez ten topic: http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php?t=2735 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Przypomina mi się walka Gołota-Tyson...... :evil: NO COMMENT (czy jakoś tak) :roll: wszyscy tacy sami są :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...