ironman Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Witam, potrzebuje 2 zasilacze do komputerów pracujących 24/7. Liczy się cisza i stabilność. Który z tej trójki byście wybrali, i dlaczego? Corsair CMPSU-520HXEU - 520W / 560W YESICO SC560-AS12CF / Enermax Modu82+ EMD425AWT ps zakładam nowy temat, gdyż pytam o kompletnie inne zasiłki, i inny przedział cenowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Jeżeli te kompy pracują 24/7 to najlepiej wybrać zasilacz z najwyższą sprawnością. Przy takim użytkowaniu to staje się ważne. Zerknij na enermaxa - daj znaka na gadu to jakąś promocję dla pure'ówca zrobimy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Mój komp chodzi 24/7 od października. Chieftec 450W jeszcze się nie spalił. Kiedyś miałam codegena 240W i tez chodził blisko 24/7h przez ponad 2 lata i działał nawet w momencie wymiany na mocniejszy. Teraz upatruje się na Corsaira 520HX do drugiego kompa. Zastanawia mnie czym się różnią różne wersje corsaira.. HX, TX, VX... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Podepne sie pod temat, jako ze podobnie jak autor zastanawiam sie nad 520HEXU vs. EMD425AWT Co bedzie cichsze i bez problemu bedzie pracowac 24/7 ? Sprawnosc bardzo wazna, natomiast sprzet nie bardzo pradozerny. Na dobra sprawe potrzebuje 2 cichych zasilaczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansu (-+)'' Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 No co do Chiefteca, to właśnie on posiada bardzo wysoka sprawność. Z tego co pamiętam jest ona na poziomie 85%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy1 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Bierzcie Corsaira-520HXEU - 520W.W tym segmencie to ciągle najlepszy wybór.Sam mam ta zasiłkę juz ponad rok i moim zdaniem nie ma wad!Zdecydowanie polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...