melonowy Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Witam ! Mój młodszy brat nadal okupuje AGP i przyszedł do mnie z pytaniem "co mam zrobić żeby mi gry lepiej chodziły?" Odpowiedziałem : Nowy komp... no ale wiadomo na nowy sprzęcik trzeba trochę kasy wyłożyć toteż zacząłem się zastanawiać jakby poprawić los juniora małym kosztem.... A że jakoś nie orientuję się obecnie w rynku kart wolę zapytać. Obecnie u niego w kompie siedzi Asus V9999 GT (czyli geforce 6800 pół gt ;p 128mb Ram, GPU@410MHz DDR2@450(900 efektywnie) I teraz moje pytanie. Czy opłaca się brać Asusa HD3650 na AGP ? (cena to 250zł) Porównywałem te karty na benchmark.pl ale wolałbym zasięgnąć opinii innych, najchętniej posiadaczy. Jak ta karta się sprawuje ? Czy np.BF2142 przy rez.1680x1050 na dość wysokich detalach pójdzie płynnie ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Mi się wydaje, ze nie ma sensu wymieniać. Raz ze nie opyla sie kupować kart pod AGP, dwa różnica nie bedzie kolosalna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...