Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Epox 8RDA+, załaduj nowego biosa to tesh tak bedziasz miał. Moge jutro wrzucić zdjęcia tych pamiątek. I jak już pisałem to NIE JEST MAX!!!!! Teraz chodzą na 460Mhz 6-2-2-2 więc może 500Mhz z nich wyciągne 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 fuck, chyba sie limit na Interii wyczerpał :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 hej mozesz mi podac link do tego biosu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 http://www.epox.nl/BIOS/8RDA3305.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 to ja se chyba kupie seitec'ki i juz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Ten jak coś strzeli to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 he dzieki kwiecien tez juz mi sie pokazuje dual channel :) :lol: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam. Zdjęcia już powinny działać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Witam. Zdjęcia już powinny działać.Jakim programem sprawdzales stabilnosc pamieci :?: Czy na tych ustawieniach co widac na zdjeciu sa w 100% stabilne :?: Ile udalo ci sie w trybie synchro wycisnac z tych pamieci :?: I przy jakich Vdimm wszystko dziala :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Sandra 2003 15 testów, VDimm 2.9V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Sandra 2003 15 testów, VDimm 2.9V.:lol: :lol: :lol: Sandrą niestety to jedynie można .... Najlepiej zapuść choć raz memtesta i wówczas zobaczymy jak będzie. U mnie komputer niby na 176 przy pamięciach nanya chodził stabilnie na 176 (pamięci na max) a okazało się że 100 % stabilne pamięci były dopiero na 171. Więc równie dobrze może się okazać że te co masz pamięci dopiero na 400 sąstabilne :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Wróce do domciu to spróbuje tym memtestem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...