Pewin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Właśnie co to znaczy ? Ten pajonk to na stałe czy przejściowo ?:> Przejściowo. Aczkolwiek z tego co widzę to nie wiem czy znajdę czas żeby obudowę pociąć...poskładać... Co prawda mam już nowy pomysł ułatwiający wpakowanie wszystkiego do budy. Więc być może w przeciągu tygodnia do dwóch powinien się pojawić updejt:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 sleeve -> w tym wypadku oplot na kabelkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Sleeve to chyba tuleja lub oplot (tak mi się przynajmniej kojarzy). A WC nawet, nawet - czekamy na fotki z zamontowanymi bebechami w budzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) To teraz mogę odpowiedzieć;) Oplocik niebieski od maniaka czarny z innego źródła. z wyjątkiem małej przelotki pcie. wszystko robótka ręczna;)- jak zaczynałem pleść było ciężko ale już wyrobiłem sobie system i idzie raz dwa. Mam mały zapas oplotu jak mi sie będzie chciało to być może zasiłkę całą obrobię. Poki co skończyłem drugi complet na zamówienie;) Edytowane 28 Grudnia 2009 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wpadła nowa obudowa i w związku z tym nalezy sie update. Rezik jak widać też wyjechał poki co a w jego miejsce 2 inne się pojawiły.Na razie jeszcze bez holderów-mam nadzieję że wkrótce dojadą :mur: Stąd tez mała prowizorka. nie wszystko dopięte na ostatni guzik ale już jest zarys tego co ma być... Przy czasie wrzucę więcej fotek. Poki co lekko mrocznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Co w najbliższym czasie masz zamiar modyfikować? Bardzo ładne WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 fajne rozwiązanie z tymi rezami połączone szeregowo ładnie to wygląda układzik ładny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 ciekawie zrobione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Dzięki za miłe słowa:) Co do zmian to planuje ale jak na razie aby w moim zyciu nie nastąpiły gwałtowne zmiany grzebanie w kompie musze na jakiś czas zarzucić( cierpliwość mojej drugiej połowy sie pomału kończy:P) Do zrobienia mnustwo: kabelki ładniej trochę poprowadzić, rezy solidnie zamontować , okno wyciąć, światełka też już czekają :), może nikiel na top pompy i cpu, no i przedewszystkim wodowanie grafy.Jeżeli widzicie coś jeszcze co można zrobić to czekam na sugestie :). Na początek chłodnica w nowej budzie:) Tu ładnie z blurem :wink: Tu mobo przed montażem Mały burdelik -zasilacz ma za duzo kabelków i naprawdę zastanawiałem się nad obcięciem niektórych( nie cierpię porządkowania kabli :mur: ) Reszta bez komentarza :) Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Jak będzie zwodowana grafa, to zniknie to długaśne połączenie pompka - mobo. Ciekawie wygląda ta opcja z dwoma rezami :) Co to za węże? Ja bym wybrał jakieś przezroczyste ;) Chyba, że węże miały się komponować z wentylami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Węże to DD/Feser 10/16 i w zasadzie to wentyle miały się komponować z wężami :D Przezroczyste będą ja znajde odpowiedni niebieski kolorek płynu z lekką nutą ultramaryny. :wink: i wtedy tylko TYGON.(apropo węże są przejżyste-gdyby zalać bezbarwnym płynem i podświetlić mocno byłoby to widać) :P Chyba jakiś panel też trzeba poszukać bo ten który mam jest "trochę" mało funkcjonalny. Edytowane 22 Stycznia 2010 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba84_2005 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 (edytowane) Drugą polówkę wyślij gdzieś na narty z koleżankami i haya :D jeszcze jakby grafę zwodować dopracować szczególiki i będzie miodzio :wink: P.S wywal ten zbędny koszyk nad mobo, bo jakoś lipnie to wygląda :wink: Edytowane 22 Stycznia 2010 przez seba84_2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Czy mi się wydaję czy buda to Lian Li sprzedawane tutaj na forum, do którego sam się w grudniu przymierzałem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Buda - z forum . Trzeba sie było lepiej przymierzać Apropo drugiej połówki nie da rady :P musiałbym wysłać z dziećmi a wtedy koszt wyjazdu większy niż całego kompa z WC etc... : D pozatym najmłodszy jest trochę za młody;]. Pomału do przodu. Może w lutym blok na gpu dojdzie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Projekt się rozwija, a jaki bloczek na gpu? EK czy będziesz szalał? :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zapowiada sie fajnie ... jeszcze piekny EK na radka i ogien :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Bloczek na gpu w połowie lutego najwcześniej-myślałem nad wieloma opcjami ale chyba będzie EK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 osobiscie wolałbym koolanc'a tylko gdzię zdobyć w pl? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Koolance jest wiekszym flow-killer'em. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Z obrazków wynika że jest niższy pewnie dlatego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Myslałem nad bloczkiem bitsa ale nie podoba mi sie umieszczenie złączek z boku bloku :P. Kulans rzeczywiście ładny ale ogranicza flow dość konkretnie. A tak pozatym nie mam zbyt dużego wyboru :P bloczek juz jedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 A bits jakoś nie powalał jakością wykonania w środku... Heh niewiedziałem że koolans tak bardzo zabija flow :angry: to chyba zostaje tylko to co jedzie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pewin Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Wszystko idzie pod młotek-oprócz budy i grafy. Stosowne ogłoszenie ukaże się w dziale giełda wieczorkiem.Powodem jest nieoczekiwana zmiana Platformy... ;] i nie tylko :mur: Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Pewin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...