Quintrix Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Witam Obecnie posiadam ramy Corsair 2x1GB 4-4-4-12 2.1V, chce kupić coś na 2x2GB Czy z tych pamięci da się wyciągnąć cl4 przy prędkości 800? http://www.allegro.pl/item443645437_2gb_a_...ata_800mhz.html Zależy mi na dość atrakcyjnej cenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Jak je odpowiednio dowoltujesz to pewnie i będą ale lepiej napisz ile masz kasy i powiem szczerze że lepiej by było sprzedać to 2x1GB i kupić coś normalnego 2x2GB, lepiej się to sprawdzi przy OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Ostatnio kupiłem zwykłe GoodRamy 800MHz Cl5 i bez problemu chodzą na 4-4-4-12. Więcej nie próbowałem, bo mi się nie chce ;) Zapłacilem 190zł za 2x2GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Jasne, sprzedam to co mam teraz, w sumie na nowe pamięci mogę przeznaczyć <200zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Dołożyłbym to tych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rick Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Fredek ma racje. Sa bardziej oplacalne i na dodatek wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 http://ddr2.home.pl/product_info.php?produ...556fd915d95d94d A takie ? Pamietam , ze Excelle 2x1 byly chwalone na egieldzie , a wersja 2x2 jak wypada ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Exelki były zdaje się na kościach Elpida więc tez by się mogły nieźle zakręcić, mógłbyś zaryzykować z nimi, a jak nie to Adata ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...