LPKorn3324 Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 hmm u mnie jest podobnie- po wyjściu z gry resetują sie ustawienia pada i przy kolejnym odpaleniu gry trzeba odnowa się bawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 a wiecie moze jakie sa minimalne wymagania sprzetowe ?? bo tak sie zastanawiam czy na laptopie mi pojdzie wmiare rozsadnie... a mam core duo 1,87 2 gb ramu i karte graf gf 7300... da rade jak myslicie ? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietu Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 a ja mam pytanie czy gra działa na PC z padem od xboxa? zamierzam sobie taki sprawić i chciałbym dokładnie wiedzieć jak to jest bo spotkałem się już z opiniami że są problemy z joyami w 2k9. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 a ja mam pytanie czy gra działa na PC z padem od xboxa? zamierzam sobie taki sprawić i chciałbym dokładnie wiedzieć jak to jest bo spotkałem się już z opiniami że są problemy z joyami w 2k9. Dzięki. Ja gram na padzie od xbox360 i śmiga super, zero problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 (edytowane) Elo, orientuje sie ktos, czy mozna pograc z kumplem przez neta ? Bo nigdzie nie widzialem takowej opcji. Pozdro Dobra juz wiem. Edytowane 23 Października 2008 przez Arczi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Ja gram na padzie od xbox360 i śmiga super, zero problemów. A nie musiałeś go za pierwszym razem ustawić? Też mam wireless pada od X'a i muszę definiować większość od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 A nie musiałeś go za pierwszym razem ustawić? Też mam wireless pada od X'a i muszę definiować większość od nowa.Ja mam "kablowego" pada od x360, podłączyłem odpaliłem grę i zacząłem obczajać, który przycisk jest od czego, ale nic nie ustawiałem gram na defaultowych ustawieniach sterowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 ale to fajnie wyglada i publicznosc wyglada jak publicznosc a nie rozmazana bitmapa czy jak postacie wyciete z kartonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 hmm.. gierkę testuję od wczoraj i pod względem grafiki to jest bardzo, bardzo dobrze. Przede wszystkim publiczność wygląda tak jak być powinno a nie jak kasza która się nie rusza i nie reaguje na to co się dzieje na parkiecie. Zawodnicy są bardzo dobrze odwzorowani, zachowania i reakcje również poprawne. Co do gameplay - póki co dostaję lanie w trybie sezonu więc nie jest zbyt fajnie, ale przy okazji kilka błędów znalazłem. Najbardziej irytujący to fakt gubienia ustawień pada, oraz dramatyczny spadek płynności po wejściu do menu: w trakcie rozgrywki wszystko działa płynnie i należycie, jednak gdy chcę coś sprawdzić w menu to natychmiast gra zwalnia tak jakbym miał może 8 fps.. .bardzo mnie to irytuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 a gra ktos moze padem od ps3? mi jakies kwiatki wyczynia...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 czy gra ktoś na padzie z 1 grzybkiem :) ? Bo jakoś nie mogę opanować gry na grzybku który służy za blokowanie przeciwnika, a normalny "krzyżak" za poruszanie się graczem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 mam możliwość porównania wersji z PC z konsolową. I wydaje mi się, że na PC wygląda bardziej szczegółowo. Tylko do 19x12 to ma za słabą kartę. Hanu - możesz napisać w jakiej grasz rozdzielczości i jak czy nie masz spadków z 60 na 30fps? Bo jak coś takiego obserwuje u siebie (mam większość szczegółów na med lub high oraz AAx2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Panowie, czy u was też "prawie nie słychać odgłosu kozłowanej piłki" ??? usłusze delikatne "bzykanie" :) gdy powyłanczam pozostałe opcje.t.j komentarz itd. ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Ogólnie gierka miodzio :) Trochę brakuję dźwięków odbijania piłki i pisków butów ale da się żyć. IMO NBA Live nie dorasta do pięt wersji od 2k Sports ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2008 Dajcie jakie screeny, zobaczymy jak to to wygląda. Może się skuszę i kupię po wypłacie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) mam pytanko, czy po podlaczeniu pada od X360 standardowo sa takie ustawienia jak na X360 czy trzeba wszystko samemu ustawiac ?? Co do gry to gralem wczoraj na X360 :) A w piatek lub sobote pogram w domu na piecu :) Ale NBA Live sie chowa. Jak odratuje save z dunka z wczorajszej partyjki z kumplem to go wstawie bo dunk poprostu tak mnie wgniotl w fotel, ze koniec. Naprawde gierka jest swieta a ta o wielie wieksza kontrola nad graczem daje niebywale mozliwosci, wiadomo sa one uzaleznione od odpowiedniego gracza (co jest piekne) ale te niektore akcje... no comment :D Wczoraj po baskeciku na sali takie 2K9 i az chce sie ciagle grac :D I Love Basket :D Edytowane 29 Października 2008 przez Buziak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 A btw. jak zrobić dunka z pod kosza ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 @Black_war Biegniesz na kosz i z włączonym sprintem naciskasz przycisk rzutu (ale musisz biec i być tak na początku "trumny" bo inaczej nie uda ci się dunk). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 może ktoś dać screeny z detalami low/medium/high dla porównania? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 @Black_war Biegniesz na kosz i z włączonym sprintem naciskasz przycisk rzutu (ale musisz biec i być tak na początku "trumny" bo inaczej nie uda ci się dunk). Mówie o DUNKU Z MIEJSCA, spod kosza... komputer nieraz takie wykonuje. I mam też pytanie jak dunka z alley op'a wykonać.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Mówie o DUNKU Z MIEJSCA, spod kosza... komputer nieraz takie wykonuje. I mam też pytanie jak dunka z alley op'a wykonać.. ? Nie wiem czy to pomoże gdyż gram na padzie, ale robię to tak samo jak wsad z rozbiegu czyli jak zawodnik wysoki np. Garnett z Celtics stoi pod koszem wciskam sprint i RS w górę jak ma dobrą pozycje to dunk udany. Podpisuje się pod pytaniem na alley'a bo też nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Podobno jest jakaś kombinacja z Post-upem ale jeszcze nie ogarnąłem co i jak xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Powoli rozkminiam nba 2k9 ;) co do alley op'ów to polecam tutorial off ball play (czy jakoś tak, w każdym bądź razie ten ostatni) I kolejne pytanie co do dunków ;) Da rade w meczu zrobić jakaś kombinację żeby wsad wyszedł bardziej efektowny (czyli coś w stylu konkursu wsadów), czy da rade robić tylko dunki, na które właściwie nie mamy wpływu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 (edytowane) I kolejne pytanie co do dunków ;) Da rade w meczu zrobić jakaś kombinację żeby wsad wyszedł bardziej efektowny (czyli coś w stylu konkursu wsadów), czy da rade robić tylko dunki, na które właściwie nie mamy wpływu?Da radę jest takie coś jak szkoła dunków gdzie za pomocą grzybka RS robi się kombinacje wsadów, a później w meczu można to powtórzyć tylko od razu mówię nie jest łatwo. Edytowane 29 Października 2008 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Ja już zrobiłem trzy wsady tyłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Da radę jest takie coś jak szkoła dunków gdzie za pomocą grzybka RS robi się kombinacje wsadów, a później w meczu można to powtórzyć tylko od razu mówię nie jest łatwo. Problem polega na tym, że na meczu, gdy próbuje zmienić dunka to zawodnik zmienia styl rzutu, tak żeby nie być zczapowanym. Zapakować ni wuja nie chce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmuraIV Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 panowie mam dwa pytania.... Pierwszy dotyczy tego iz nie mozna ogladac boxscore druzyny gospodarzy... jak zatrzymuje gre zeby zerknac na statystyki, to wchodze w boxscore i moge ogladac tylko statystyki druzyny gosci... :/ a jest tam przelacznik ktory nie dziala... klikam na niego i naokolo i nie chce sie przelaczyc :( a drugi dotyczy koncowki meczu... jak wygrywam np 5 pkt i jest ponizej minuty do konca, komputer porobuje zrobic intentional foul... czyli lapie mnie specjalnie zeby byly osobiste... ale sedziowie nie gwizdaja fala i z tego wychodzi ze mnie lapie ja pilke trace i zonk... :( w ustawieniach mam ustawione INTENTIONAL FOUL ON... wiec czemu to nie dziala... macie podobnie ?? chyba ze gdzie indziej mozna to ustawic... prosze o pomoc !! p.s. sorka ze nie pisze z polksim znakami ale mam wylaczone polskie literki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbit211 Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Witam! mam pytanko czy 2k9 pojdzie na jednordzeniowce? chcialbym pograc nawet na najnizszych. moj sprzet to Typ procesora AMD Athlon XP, 2200 MHz 3100+ Karta wideo ATI Radeon HD 3650 AGP (512 MB) 1GB RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 31 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2008 Podpowiedzcie.... jaki przycisk odpowiada za :) tzw. wbicie sie pod kosz...<<pchanie dupska>> wpychanie sie pod kosz :)) /opierając sie jednocześnie o przeciwnika/ aha czy ktoś z was rozwiązał problem klepania piłki, denerwuje mnie braq dźwieku odbijającej gały.. :sad: ((można coś z tym zrobić)) nie denerwuje to tak bardzo, ale da się odczuć... <<niestety>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starki Opublikowano 1 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2008 Wczoraj po raz pierwszy zagrałem w nba 2k9...rewelacja, polecam. Jednak jest kilka wątpliwości. Jak podczas meczu, tutoriala użyć przycisków B1, B2 itd?? Mam 2 różne pady i za cholerę nie wiem jak skorzystać np. z ICON PASS? Czy jest możliwość przełączenia sterowania na pada podczas trenowania dunków? Z góry dzięki za pomoc ;-D Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...