faro666 Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 (edytowane) Kiedyś obiło mi się o uszy że można używać telefonu jako słuchawki i mikrofony do rozmów voip. Chciałbym zrobić z komputera bramkę voip i łączyć się z nią za pomocą bluetootha. Czy jest to możliwe?? Pozdrawiam Edytowane 2 Października 2008 przez faro666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 no pewnie ze sie da, musisz sparowac sluchawke z kompem i uruchomic profil audio, pozniej w ustawieniasz wybierasz z urzadzen audio sluchawke bt i smiga, nie wiem czy windowsowe stery sobie poradza, ja uzywam bluesoleil gdzie calosc jest lopatologicznie prosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faro666 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) no pewnie ze sie da, musisz sparowac sluchawke z kompem i uruchomic profil audio, pozniej w ustawieniasz wybierasz z urzadzen audio sluchawke bt i smiga, nie wiem czy windowsowe stery sobie poradza, ja uzywam bluesoleil gdzie calosc jest lopatologicznie prosta Dzięki zaraz się pobawię Edytowane 3 Października 2008 przez faro666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 a i bylbym zapomnial sluchawke musi obslugiwac a2dp bo bez tego beda same trzaski w sluchawce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Nie musi i przy zwyklej rozmowie nie bedzie zadnych trzasków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirushubahubaab Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 no pewnie ze sie da, musisz sparowac sluchawke z kompem i uruchomic profil audio, pozniej w ustawieniasz wybierasz z urzadzen audio sluchawke bt i smiga, nie wiem czy windowsowe stery sobie poradza, ja uzywam bluesoleil gdzie calosc jest lopatologicznie prosta ja mam Bluesoleil czy mozesz opisać jak dokladnie zrobić z komórki słuchawke do komputera przez BT ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...