geforc Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Witam , trochę zmiana sytuacji , dozbierałem 300zł ;p więc jaki polecacie telewizor lcd , do 2000zl , używać go będe do zwykłej kablówki (średniej jakości) i do xboxa 360 lub ps3 lub ps2 , czyli ogolnie do konsol ... , i musi miec takie "bajery" : mały czas reakcji dobry kontrast i rozdziałka... 26/32 cale firmy , samsung,lg,panasonic,phillips dobrze żeby miał funkcje obraz w obrazie .. jesli da rade , zeby byl 100hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Do jakiej konsol konkretnie go będziesz używał? Bo jak do PS2 to full- HD jest niepotrzebne. Jak chcesz w 100% wykorzystać możliwości grafiki Xboxa lub PS3 to Full HD jest potrzebne ale do 2000zł może być z nówką kłopot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 raczej xboxa 360 albo ps3 ... , a co powiecie na to samsung LE32A551 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Mi on wygląda całkiem nieźle. Ale nie mówię że jest to najlepszy wybór. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 a np. LG SCARLET 32LG6000 , ma 100hz czyli niezły... :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Teraz to dałeś... Ten LG w ogóle się nie umywa do Samsunga 32A551... LG nie jest ani fullHD, ani nie ma 100hz (także nie wprowadzaj ludzi w błąd), ma reakcję matrycy 8ms... Samsung w tym modelu jest fullHD, czas reakcji matrycy 5ms, clear panel... I to wszystko w cenie 1998zł Ogólnie bardzo Ci polecam ten model, mimo że ja mam TV z serii 4 (który też się bardzo dobrze spisuje). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 a jak dozbierasz jeszcze 300zł to utworzysz kolejny temat na forum? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Do jakiej konsol konkretnie go będziesz używał? Bo jak do PS2 to full- HD jest niepotrzebne. Jak chcesz w 100% wykorzystać możliwości grafiki Xboxa lub PS3 to Full HD jest potrzebne ale do 2000zł może być z nówką kłopot. Malo ktora gra z konsoli daje obraz 1080p wiekszosc wylicza to w jakiejs wewnetrznej rozdzialce i skaluje do 1080p jesli tak ustawione sa wyjscia z konsoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...