Skocz do zawartości
fireblade3

Co sie przegrzewa

Rekomendowane odpowiedzi

Sorry ze znowu zakladam malo znaczacy topic ale mam problem dalej ze po wlozeniu mojego gf3 (gainwarda) komp mi sie wiesza przy ostrzejszej grafie... Ale jak otworze obudowe to jest miodzio wiec sie wnerwilem sprawdzilem grafe(u kumpla) procka (na gf2 gts) i jest spoko no to zasilacz (sprawdzilem na kumpla u niego asus +1.6xp+ gf4ti4400 i jest spoko a u mnie zwsi) wiec chodzi przy otwartej budzie no wiec zostala tylko plyta zalozylem wiekszy wiatrak na NB (poxipol +srebrna pasta) dalej to samo wiec jeszcze schlodzilem stabilizatory napiec (wiatrak wiejacy bezposrednio na) no i dalej jes zwis przy zamknietej budzie (probowalem dodatkowe wiatraki wolnoobrotowe i tunele powietrza i [gluteus maximus] ) co jeeszcze moze sie przegzewac (zamowilem jeszcze pozadny wiatrak wyciagajacy powiatrze z budy i maly wiataczek na wszelki wypadek) jakies pomysly????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem podbony problem jak skłądałęm ciotce kompoa... (też gf3 gainward) wszystko super... odpalam 3dmarka czy jakąś fgre... 2 minuty wisi... pare dni myśłąłem co to moż ebyć... (fakt że neizbyt intensywnie) i zainstalowałem detonatry nvidii... i nic cykał zę aż miło popatrzeć :>>> polecam... oryginalne drivery z kartą są zazwyczaj stare i chu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miałem podbony problem jak skłądałęm ciotce kompoa... (też gf3 gainward) wszystko super... odpalam 3dmarka czy jakąś fgre... 2 minuty wisi... pare dni myśłąłem co to moż ebyć... (fakt że neizbyt intensywnie) i zainstalowałem detonatry nvidii... i nic cykał zę aż miło popatrzeć :>>> polecam... oryginalne drivery z kartą są zazwyczaj stare i chu....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ejo ale ja od poczatku tak mam a sprawdzalem u kumpla na asusie i jest wpozo wiec grafa jest spox musi byc to glowna dzieje sie tak ze jak w cos gram przy zamknietej budzie to slyychac taki chrzest w glosnikach a potem stopklatka i koniec nawet nie odpowiada na ctrl+alt+del wiec to nie system (zreszta robilem reinstala)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi