fireblade3 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Sorry ze znowu zakladam malo znaczacy topic ale mam problem dalej ze po wlozeniu mojego gf3 (gainwarda) komp mi sie wiesza przy ostrzejszej grafie... Ale jak otworze obudowe to jest miodzio wiec sie wnerwilem sprawdzilem grafe(u kumpla) procka (na gf2 gts) i jest spoko no to zasilacz (sprawdzilem na kumpla u niego asus +1.6xp+ gf4ti4400 i jest spoko a u mnie zwsi) wiec chodzi przy otwartej budzie no wiec zostala tylko plyta zalozylem wiekszy wiatrak na NB (poxipol +srebrna pasta) dalej to samo wiec jeszcze schlodzilem stabilizatory napiec (wiatrak wiejacy bezposrednio na) no i dalej jes zwis przy zamknietej budzie (probowalem dodatkowe wiatraki wolnoobrotowe i tunele powietrza i [gluteus maximus] ) co jeeszcze moze sie przegzewac (zamowilem jeszcze pozadny wiatrak wyciagajacy powiatrze z budy i maly wiataczek na wszelki wypadek) jakies pomysly???????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 miałem podbony problem jak skłądałęm ciotce kompoa... (też gf3 gainward) wszystko super... odpalam 3dmarka czy jakąś fgre... 2 minuty wisi... pare dni myśłąłem co to moż ebyć... (fakt że neizbyt intensywnie) i zainstalowałem detonatry nvidii... i nic cykał zę aż miło popatrzeć :>>> polecam... oryginalne drivery z kartą są zazwyczaj stare i chu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 miałem podbony problem jak skłądałęm ciotce kompoa... (też gf3 gainward) wszystko super... odpalam 3dmarka czy jakąś fgre... 2 minuty wisi... pare dni myśłąłem co to moż ebyć... (fakt że neizbyt intensywnie) i zainstalowałem detonatry nvidii... i nic cykał zę aż miło popatrzeć :>>> polecam... oryginalne drivery z kartą są zazwyczaj stare i chu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ejo pierwsze co zrobilem to sciagnalem najnowsze ze stronki gainwarda no i nic dalej to samo wiec sciagnalem nowae z nvidi i dalej zwis potem jeszczenieoficjalen najnowsze i tez zwis wiec to nie drivery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 no nie wiem... u mnie pomogły... swpją droga te gainwardy padliwe są.. ten zdechł po miesiącu.... reklamuj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ejo ale ja od poczatku tak mam a sprawdzalem u kumpla na asusie i jest wpozo wiec grafa jest spox musi byc to glowna dzieje sie tak ze jak w cos gram przy zamknietej budzie to slyychac taki chrzest w glosnikach a potem stopklatka i koniec nawet nie odpowiada na ctrl+alt+del wiec to nie system (zreszta robilem reinstala) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...