Busterje Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Laptop toshiba m40x-163 Włączam laptopa, momencik, słychać pracujący wiatrak od procesora, dosłownie kilka sekund i wiatrak przestaje się kręcić, jakby komputer się wyłączył, ale pali się lampka że laptop jest włączony i pracuje. Nie wiem od czego to może być ? Wykluczam baterię bo z wyjętą z podłączonym laptopem do zasilacza odpalam <yes>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Sprawdź RAM - może jedna z kości siadła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Busterje Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 2 kości są wyjmowałem pojedynczo i wkładałem w inne i dalej nic a nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...