Jurek9491 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Witam W najbliższym czasie zamierzam kupić sobie monitor LCD. Obecnie posiadam starego i wysłużonego CRT'ka - LG F700B. Nie znam się za bardzo na monitorach, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Jaki monitor wybrać do MAX. 500zł ?? Zapewne 19", bo większego nie chce. Tylko jakiego producenta i konkretnie jaki model ?? Pomóżcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 (edytowane) link, 24zł chyba się znajdzie? ;p Sam chce go kupować, bo wydaje się dobrym monitorem. Identyczna 22-calowa wersja cieszy się dobrą opinią. Edytowane 3 Października 2008 przez meehoweck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurek9491 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Kupiłem ten monitor i jestem zadowolony. Proszę o podanie optymalnych ustawień dla niego, gdyż nie mogę sobie z tym poradzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Poszukaj w temacie o W2252TQ-PF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...