ADIOo2 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 tak jak w temacie. ściągnołem chłodzenie z Palit 9600GSO i zobaczyłem ze pasta jest cała zaschnieta. czym sie jej pozbyć z chipsetu? Prosze o szybką odpowiedz bo właśnie zakładam ACCELERO S1 Rev.2 z gory dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 spirit , beznzyna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoweck Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Alkohol ogólnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 zmywacz do paznokci + szczoteczka do zebow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 alkohol izopropylowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Najlepiej jak wspomniał andrew777 alkoholem izopropylowym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Najlepiej jak wspomniał andrew777 alkoholem izopropylowym.Palit stosuje strasznie dziwne pasty. Na moim 86gt też była ona zaschnięta, benzyna, nitro, spiryt, alkohol izopropylowy, zmywacz do paznokci nie dały rezultatów i pasta nie zeszła. Udało mi się trochę zeskrobać paznokciem ale jest to strasznie męczące bo pasta trzyma się strasznie mocno rdzenia. Ja osobiście ją zostawiłem, lecz pewnie dlatego w idle mam 46*C na WC :unsure: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Palit stosuje strasznie dziwne pasty. Na moim 86gt też była ona zaschnięta, benzyna, nitro, spiryt, alkohol izopropylowy, zmywacz do paznokci nie dały rezultatów i pasta nie zeszła. Udało mi się trochę zeskrobać paznokciem ale jest to strasznie męczące bo pasta trzyma się strasznie mocno rdzenia. Ja osobiście ją zostawiłem, lecz pewnie dlatego w idle mam 46*C na WC :unsure:Ja również polecam alkohol izopropylowy, przy czym po spryskaniu zawsze trochę odczekam zanim zacznę usuwać pastę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ADIOo2 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) niestety śliwowica 70% nie dala rady to wziąłem rozpuszczalnik uniwersalny i spisał się znakomicie ;) założyłem wszystko i teraz na Palicie podkręconym 32*C (bez stresu) Edytowane 4 Października 2008 przez ADIOo2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Wykałaczki + suszarka do włosów na ciepło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) No i co jeszcze mądrego wymyślicie?Ten link powinien pojawic sie jako pierwszy <_< http://forum.purepc.pl/FAQ-f8/Wszystko-pas...ch-t172765.html Temat do zamknięcia. Edytowane 4 Października 2008 przez JejoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...