metal Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 link ... yyy, ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le!!! a moja starsha mówi odejdź od tego komp'a! ło kórwa! ... ... no comment Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 do czego te matki są zdolne :?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 W Izraelu niejest tak źle, kompa mieli w domu chodź byli bezrobotni ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 jak uslysze w domu pozmywaj to od razu umyje podloge i okna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Yyyyyyy, ale w Izraelu to zawsze ludzie jacyś dziwni byli - Żydzi albo co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 zaraz po przeczytaniu tego topica usłyszałem : " idz z psem na spacer " i az mnie ciarki przeszły :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacenty101 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 no tak pierw mosad rozjebał WTC a teraz kampania antykomputerowa,,,,,,,hahah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ... fanatyzm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 moja matka nawet podobnie latek ma ;/ sie boje normalnie.. chyba sobie inaczej kompa postawie zebym tyłem do drzwi nie siedział ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Hehehehe pewnie nie bylo "posciel wyrko" tylko "skocz po litra i ogorki" :D Ach te ruskie to sa jednak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 pewnie jak wiekszosc izraelczykow byla pod wplywem psychotropow (bo niby jak wytrzymac w kraju w ktorym co chwile jakis glupi palestynczyk wysadza sie wsrod zydow) :? zapewne uniewinnia ja za znikoma szkodliwosc spoleczna bo jak juz wspominalem w izraelu jest tak jak jest... :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 chyba sobie inaczej kompa postawie zebym tyłem do drzwi nie siedział ;) Dobry pomysł.... Zaraz przestawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 chyba sobie inaczej kompa postawie zebym tyłem do drzwi nie siedział ;) Dobry pomysł.... Zaraz przestawie ;) nielepiej alarm zalozyc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Albo byc pierwszym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 chyba założe zamek na drzwi ... to chore, jak można nachodzić biednego komputerowca i jeszcze z nożem..... Allahen protect us * Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 żałosne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Moja starsza już przestała reagować na niepościelone łózko :) Jak dotąd przeżyłem i mam sie dobrze. zaraz, po co ten nóż .... aaaa nieeee.... ^-^-^-^-'-'-'------------------ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Moja starsza już przestała reagować na niepościelone łózko :) Jak dotąd przeżyłem i mam sie dobrze. zaraz, po co ten nóż .... aaaa nieeee.... ^-^-^-^-'-'-'------------------ parafrazuja Epoke Lodowcowa "i po ostatnim moderatorze" ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Dlatego ja nigdy nie chowam łóżka 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Ja też nigdy go nie ściele :) Może dlatego jeszcze żyję? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Od dzisiaj chyba zaczne ścielić..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 He czeba by sie zaopatrzyc w system obronny taki jaki byl w Resident Evil. Zeby nas wczesniej ostrzegal i identyfikowal uzbrojenie "wroga" i podejmował odpoweidnie kroki. Ale tak naprawde to chyba miala troszke niepokolei. Mozemy tylko gdybac co ja do tego skłoniło, i czy byla zdrowa na umyśle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 He, no i jednego mniej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Od dzisiaj chyba zaczne ścielić..... Fiu, dobrze że śpie na podłodze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Od dzisiaj chyba zaczne ścielić..... Fiu, dobrze że śpie na podłodze :lol: masz psze<span style="color:red;">[ciach!]</span>e nie poscieliles dywanu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 no i c.h.u.j zonk..... moja by nie zdążyła bo dzięki mojej superprędkości jush dawno leżałaby wykrwawiona na dywanie....., just joking LOL zonk, <span style="color:red;">[ciach!]</span>lnięta jakaś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 no nie moge gosciu 26 letni i mamusia mu kaze lozka slac... <lol> zalosne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...