Szulik Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A ja mam dwie różne wersje PowerDirectora (jedną płyutkę dostałem z kartą TV, drugą z grafiką) i za cholerę nie chce mi się uruchomić... A jest to fajny program... Co do twoich problemów: myslę, że jak zrobisz reinstall systemu to zacznij kombinować na "czystym" systemie i może wtedy się uda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Co do twoich problemów: myslę, że jak zrobisz reinstall systemu to zacznij kombinować na "czystym" systemie i może wtedy się uda. Robię to na czystym systemie. :evil: Od tygodnia nie mogę doinstalować używanych programów, bo co najmniej raz dziennie stawiam wszystko od nowa. A w XP ciekawostka... Moduł sprawdzający MMC twierdzi: nic z tego, a Video In (program) działa. I zrozum tu coś, człowieku... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...