yotomeczek Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Wynik w 3DMark'u :mrgreen: http://www.piopioshardware.bizland.com/YAO...mark/yao610.htmPopatrzcie jak zakręcona grafa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Wow !!! Tez tak podkrece mojego GeForSa :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 O ja pi&$&%^@ Najbardziej to mi się podoba przepustowość pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 slaby typ!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 10 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2002 Dosyć ciekawa obudowa :lol: , a wynik jest chyba rekordowy , ciekawe czy za drugim razem 3dmark sie juz zwiesił :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Wynik wcale rekordowy nie jest. Jest całkiem niezły, ale najlpszy to nie jest. Rekord oscyluje chyba wokoło 15000. Ps. A ja się cieszyłem, że mam 10000..... :LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 no ale gość wykręcił proca nieprzeciętnie i to na rambusach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 taaa, koles imponujaco wykrecil tego sprzeta, magistrala byla calkiem spora ale ten GF to juz trza byc twardym, chyba bym sie bal o sprzeta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Nieźle. :) Ja się ciesze że mam 4000 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Jak mój komputer patrzy na ten wynik to popada w kompleksy :) bo ma prawnie 2 razy mniej :( (3dMark2001) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deadpool Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Wooooooooow. Fajny wynik, fajny komp :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 11 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2002 Widać że się chłopak postarał :lol: Ciekawe jak długo to pochodzi. :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...