a_n_y Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 w cenie znaczna roznica, a na pierwszy zot oka to jedna ma 5 pci droga 6 :) co wybrac narazie mam duronka 750 ale zbieram na 1700+?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a i jeszcze jakie pamieci do tego kupic? No i mam SBLive 5.1 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a na drugi rzut oka to tansza ma zasilanie dwufazowe,a druga trojfazowe :-D ale do athla 1700+ to w sumie 8K9A wystarczy (i tak niebo lepsza od msi,gb i innych z nizszej polki) jednak jak masz forse to bierz 8K9A2 jezeli chodzi o wsparcie dla procow to obie sa identyczne pod tym wzgledem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 a tak w praktyce to ta roznica pamiedzy zasilaniem 2 a trujfazowym objawia sie? z czym moge miec problemy? ddr400 czy 3000+? ( mam zasilacz codegena 300W i radeona sapphire 9000) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 to jest zasilanie proca,jezeli sie bardzo mocno przetaktowuje procesor to wymaga on duzych mocy i w trojfazowym tranzystory mniej sie grzeja w warunkach domowych i procach 0.13 dwufazowe wystarcza,nawet Bartona 3200+ bez strachu mozna wrzucic, gorzej by bylo z palomino przetaktowanym na 2500MHz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Powiem tak. 8K9A to bardzo dobry wybor w cenie do ok 350zl. Ale jesli masz kase na 8K9A2 i chcialbys podkresac to bierz 8RDA! W innym przypadku nie oplaca cie doplacac do 8K9A2 lub 8RDA. Zwazywszy ze masz SBLive nie bedziesz korzysyac z zintegr. dzwieku. Mi plytko spisuje sie "narazie" spoko. Troche zawyza napiecie na CPU o ok.0,015V ale to nie przeszkadza. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 a jaki ram kupic naie mam zadozo kasy a chce 256 mysle ze 333 ale jaki producent nie drogi, a nierobiacy problemow:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 nanya ,infineon,samsung twin mos,seitec czy jak to sie pisze,zawsze mozesz odmienic w sklepie jak chodzic beda kiepsko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 L7S7A2 a co to za wynalazek??? nie lubie ecs ale cena kusi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 L7S7A2 a co to za wynalazek??? nie lubie ecs ale cena kusi? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_n_y Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 gdzie znajde recenzje tego??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 tu masz caly topik o tej plycie: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=27415 jest jeszcze jeden ale to sobie musisz poszukac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...