feluś Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Witam , całe życie korzystałem z omeg które są super, obecnie jestem zmuszony korzytać z catalistów. Po zainstalowaniu ich mam 3 takie procesy , które powoduja mi obciążanie procka w idle , wzrost temperatury , zużycie zasobów. Manualnie oczywiście można je zamknąć aczkolwiek trudno aby za każdym razem włączając kompa je wyłączać manualnie i teraz pytanie jak się pozbyć tego badziewia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Jeśli nie ma ich w autostarcie (msconfig --> uruchamianie) to poszukaj w rejestrze lub usługach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astro Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 To są procesy od Nero , uruchom -> services.msc , szukaj czegoś z nero w nazwie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...