fllanker Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Witam, wiem ze pewnie gdzies ktos pisal jzu o tym ale mi wlasnie pada coolerek i potrzebuje szybko informacji, otoz mialem oryginalny coolerek no i bede musial go czyms zastapic bo juz ledwo zipie. Mam plyte DFI LP NF4, mozna kupic gotoe radiatorki z wiatraczkami bo ja nie potrzebuje niczego innego. Byle by byl wystarczajacy i podobnej wysokosci co oryginalny. Co polecacie ? Edytowane 4 Października 2008 przez fllanker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) delete Edytowane 26 Lipca 2012 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 szkoda tylko ze zadnego z tych coolerkow nie mozna nigdzie kupic, wszedzie pisze ze pozycja nie jest juz w ofercie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...