Tresbien Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Witam, Sluchajcie zlozylem juz calego kompa tylko nie wiem jakie mobo wybrac. Procek bedzie raczej e7200. Ktore mobo kupic ? Sam dlugo patrzylem i czytalem na egieldzie i juz calkowicie zglupialem nie wiem jaką płyte główną kupic. Przepraszam za kolejny temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthaios84 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Zalezy ile masz na to funduszy... Bardo dobrym wyborem jest np. P5Q Deluxe. Osobiście mogę polecić P5Q-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Także polecam P5Q-E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSheibuss Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 A ja polecam P5Q SE i P5Q PRO;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias173 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Chłopaki,wystarczy nawet P5K Epu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 a ja sie wybije i polece mobo ze swojej sygnatury B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Do E5200 nie trzeba super mobo bo ma mnożnik x12.5 a więc bardzo wysoki=nie trzeba wysokiego FSB. E7200 ma mnożnik x9 a więc kokosów tez nie trzeba, zwłaszcza że niemal każda ,,normalna,, dostępna płyta na P35/P45 zrobi to FSB 450mhz a więc może być P5Q, może być Gigabyte na P35/P45, może być DFI BloodIron itdi itd :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...