Raptor Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Witam. Przeglądnąłem trochę forum i nie znalazłem odpowidzi na nurtujące mnie pytanie - którego Radeon'a 9700 wybrać :?: Poradźcie jakiś model w rozsądnej cenie - w oko wpadł mi Hercules ale cena zabójcza :| Czekam na odpowiedzi :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Bierz cokolwiek made by ATI, czyli wszystko co HIS, Mint, Saphire itp. Jak dobrze poszukasz to nawet za 1250zł dostaniesz wer. PRO made by ATI (HIS), niedawno mogłem ją za tyle kupić ale G4 nie sprzedałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoVe Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Witam. Przeglądnąłem trochę forum i nie znalazłem odpowidzi na nurtujące mnie pytanie - którego Radeon'a 9700 wybrać :?: Poradźcie jakiś model w rozsądnej cenie - w oko wpadł mi Hercules ale cena zabójcza :| Czekam na odpowiedzi :roll: poszukaj Minta jest duza szansa ze trafi ci sie wersja PRO w cenie kolo 1250zl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morel123 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 gigabyte tez jest wypas, szkoda tylko ze cenami podobny do herka :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Mint jest sporo tanszy od konkurencji ale cos nie mam zaufania do tej firmy, bo zwykle jej produkty sa wolniejsze o jakies 10% od konkurencji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 1. Sapphire 2. His 3. Mint bo oczywista najlepiej Gigabyte Maya albo 3DProphet , ale jeśli nie ma kasy , to ja widzę taką kolejność jak na górze... Sapphire chyba najlepszy z tego wszystkiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpablox Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Sapphire ostatnio wypuścił serię Radeonów 9700 na kościach Samsunga 2.8n - takie same co w 9700PRO (a może i od początku takie robili? w każdym bądź razie cała dostawa od Sapphire'a taka była). Mi akurat trafiła się taka karta (OEM). Jeśli chodzi o wydajność to jest tylko delikatnie szybsza od SuperGrace'a na kościach Hynixa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Chyba wezme Herculesa 9700 - ma radiatory na ramie i chipie z drugiej strony karty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...