m4teuszek Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Witam. Przed chwilka zlozylem sobie taki zestawik i pisze tu z zapytaniem co o nim sadzicie co by sie przydalo wymienic itp.? Tez wazne zeby dalo sie w miare mozliwosci potem wymieniac czesci i budzet nie przekroczyl 1200zl. : Karta graficzna: Gigabyte Radeon HD 3870 ~ 380 Procek: AMD Athlon 64 X2 6000+ AM2 BOX ~ 300 Płyta główna: Gigabyte GA-M57SLI-S4 ~ 215 Pamięc: Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL6 BOX x2 lub x3 ~ 84 lub 126 Zasilacz: Trust PW-5500 570W ~ 160 RAZEM: ~ 1200 zł. Co o tym powiecie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 (edytowane) Ogólnie spoko, ale zasilacz... zmień na Modecoma MC-350. Edytowane 4 Października 2008 przez bender83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halo?! Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Według mnie coś takiego było by w sam raz: e5200 GB ep35-d23l a-data 2x1gb 800Mhz cl4 Gainward Radeon HD4850 Pentagram 460W Silent Force PSF-460-P12S SUMA: 1213 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teuszek Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 dodam, że nie sugerowalem sie producentem tylko parametrami, Wazne zeby sie nie popsulo, i zeby sie dobrze gralo na max detalach w najnowsze gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 dodam, że nie sugerowalem sie producentem tylko parametrami, Wazne zeby sie nie popsulo, i zeby sie dobrze gralo na max detalach w najnowsze gry. To bardziej kierowałbym się w stronę zestawu halo?![b/] i lekko to jeszcze podkręcił a wtedy to miód orzeszki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teuszek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Ja tego nie rozumiem. Parametrami mozna powiedziec ze moj zestaw jest lepszy niz ten halo ;P grafika niemal ze taka sama tylko nowszy chipset, procek atholna rowniez szybszy, nad ramem mozna sie zastanowic. A i jeszcze mam pytanie. Czym sie rozni to jak karta ma wejscia poprostu DVI niz ta ktora ma DVI-I? do tej drugiej wejda tylko zlacza DVI-I? a do tej samej DVI wejdzie kazyd rodzaj DVI? :D Edytowane 5 Października 2008 przez m4teuszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Ja tego nie rozumiem. Parametrami mozna powiedziec ze moj zestaw jest lepszy niz ten halo ;P grafika niemal ze taka sama tylko nowszy chipset, procek atholna rowniez szybszy, nad ramem mozna sie zastanowic. Po lekkim OC tego E5200 Athlon będzie mógł się schować a tym samym zyskujesz wydajniejszy zestaw ;] Nie mówiąc juz o karcie HD4850 w zestawie halo a HD3870 w twoim zestawie. Edytowane 5 Października 2008 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teuszek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 No ale powiedz czym te karty sie roznia... oblookaj parametry obu kart. A no i podkrecenie procka ma jakies efekty uboczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wibowit Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of...rocessing_Units http://www.in4.pl/recenzje.htm?rec_id=468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4teuszek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Teraz juz wiem dlaczego lepsze. Dobra dzieki bardzo :) Czyli jednak przychyle sie do zestawu halo ale te nowe czesci kupuje dopiero za 2 miesiace wiec cos lepszego jeszcze moze sie zlozy do 1200 zl ;] A i ponawiam pytnaie bo dalej nie uzyskalem odpowiedzi :P A i jeszcze mam pytanie. Czym sie rozni to jak karta ma wejscia poprostu DVI niz ta ktora ma DVI-I? do tej drugiej wejda tylko zlacza DVI-I? a do tej samej DVI wejdzie kazyd rodzaj DVI? A no i jeszcze ten procek e5200 to chodzi o taki? : http://www.agito.pl/dual-core/intel-core-d...746.334856.html Edit - mozecie cos napisac o podkrecaniu? albo odeslac mnie do odpowiedniego dzialu/tematu? Pozdrawiam ;p Edytowane 5 Października 2008 przez m4teuszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...