Krootki Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Wejdź na stronę www.chieftec.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 dziura: nie pisz herezji ;] w takim sensie ze jak ktos ma kase to enermaxa... zerknij na to co kiedys napisalem o antecu/enermaxie/topowerze: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=25913&highlight= obejrzyj obrazki, przeczytaj uwaznie, nie byl to material sponsorowany... czytalem czytalem, ale troche mnie nie zrozumiales. antec/enermax itp sa cholernie drogie i chodzilo mi o sam fakt ze jak ktos ma kasy od cholerki i moze sobie pozwolic na takie koszty to dla niego nie ma w zasadzie problemu. wchodzi do sklepu, wybiera najdrozsze i juz :) (nie chodzilo mi w zasadzie o sama firme, ale o cene 8) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Eeee tam gadanie. Kupujcie DZISIAJ zasiłki Chieftec. Jedyne 122 zł. KAŻDA. Gdzie? :) za taka cene sirius się zje.bał i wszystko chiefteca jest po 122 zł :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziura Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Wejdź na stronę www.chieftec.com.pl update: wszystkie po 122 :) nakupuje kontener :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...