mazda112 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Witam, mój sprzęt jak w sygnaturce. Zaczełem kręcić dzisiaj proca i zauważyłem dziwne zjawisko a mianowicie ustawiłem ramy na 533, HT na 3 i zwiększałem fsb proca aż do 270* 11=2970MHz (default = 2200Mhz). Wszystko stabilnie przeszło test w Super Pi na 8M, max temp to 27*C. Gdy dałem fsb na 280 to przy ładowaniu windy pojawił się BLUE SCREEN. Komp wstał dopiero przy napięciu 1.4 (default = 1.25). Znowu zapuściłem test 8M i przeszło z sukcesem, max temp = 33*C. Ustawiam FSB na 290 i wyżuca już błędami w Super Pi. Chciałbym się dowiedzieć czy to już max dla tego proca???? Czy ja coś może żle robie???? Aha jeszcze jedo jaka jest max temperatura dla tego proca, oraz max napięcie??? Z góry dzięki za POMOC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) na jakim masz go rdzeniu ? z tego co wiem to są robione na F2 i F3 nikt ci nie poda max HTT ... moze ramy nie wyrabiają ? ;p albo mobo sie skończyło ... te temp coś niskawe .... napewno realne ? ps- gdzie ten sprzęt w sygnaturce ? ;] ) Edytowane 5 Października 2008 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 le1600 na f2? one są tylko na f3 http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Kolego,nie masz sygnaturki. Więc napisz na czym kręcisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...