Shenlong Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Witam. Nie mogę się zdecydować na kontroler go gier. Wybieram między: Sony Dualshock2 + adapter (58PLN+12PLN) Logitech Rumblepad 2 (84PLN) Cenowo wychodzi podobnie, ale jak z jakością ? Pad pod PES2009, PES6, THPS, Guilty Gear (PC). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Zawsze miałem większe zaufanie do analogów od padów Sony, wiec polecam Dualshock z przejściówką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 a może: http://www.skapiec.pl/site/cat/72/comp/217893 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Powiem od siebie tylko że miałem w domu dual shocka 2 z przejściówką, i bawiłem się u kumpla padem od X360 i ten od X'a jest dużo wygodniejszy dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Kwestia przyzwyczajenia Dla moich lap DS to poprostu idelana sprawa Mialem rumbble pada i oddalem bratu sam kupilem przejsciowke i jade na DS ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Kwestia przyzwyczajenia Dla moich lap DS to poprostu idelana sprawa Mialem rumbble pada i oddalem bratu sam kupilem przejsciowke i jade na DS ;] Zauwazyles jakies problemy w dzialaniu takiego pada?? Chodzi mi o wibracje, przyciski analogowe itp. Sam chce kupic przejsciowke, ale nie wiem czy to bedzie dobrze wspolgralo. Niby nowe gry pod pieca maja certyfikat "games for windows" czyli min. dobra wspolprace z padem od kloca, ale z drugiej strony bardziej pasuje mi DS2... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Uzywam go do TDU, NFS-ow, Grida i jak narazie powiem ze zadnych "ukrytych" wad nie zauwazylem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Tylko nie wiem, ktora wybrac... Przyklady: http://allegro.pl/item443878747_pc_multi_d...lep_robson.html http://allegro.pl/item445754301_przejsciow...vibra_w_wa.html http://allegro.pl/item445601271_ak98_adapt...usb_3_port.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Ja tam polecam Logitech Chillstream PS3 Black. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) Pad bez wibry to jak klawiatura bez klawiszy :wink: Swoja droga ciekawe jak by sie spisywal DS3 :wub: Edytowane 5 Października 2008 przez trymek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Co z tego, że mój nie ma wibracji, gdy ma chlodzenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 ja właśnie też stoję przed podobnym wyborem: rumblepad2 vs xklocek i nie wiem co wybrać, do tego kolega namieszał mi z sixaxis ds3... mam vistę więc bluetooth+ds3 odpada, ale można go ukablować, z drugiej strony zakładanie mu kabla mija się z celem - wołałbym kupić xklockowy i tak mozna zastanawiać się do śmierci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Co z tego, że mój nie ma wibracji, gdy ma chlodzenie... To chlodzenie to zbędny bajer, mnie sie x360 padzik nigdy nie spocił pomimo dlugiego naparzania. A samochodówki bez wibry to jak ryba bez wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) A gdybyś tak sam przetestował tego Chillstreama, to byś zobaczył, że ten powiew jest po prostu przyjemny :D. Edytowane 6 Października 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Jeśli grasz na krzyżaku to zdecydowanie DS2 + przejściówka. Z całym szacunkiem dla pada od X360, którego uważam za prawie idealny - ma on jedną wadę... krzyżak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 W nowej wersji pada od X360 zdaje się poprawili krzyżak i działa o wiele lepiej. Chociaż grałem w niektóre gry na Analogach od X360 i od DS2. Zdecydowanie lepiej mi się grało na padzie od PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reudaisu Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Na innym sajcie wyczytałem, że jest kilka wersji Dualshock 2. Są to "A" oraz "H". Ciekawe, jaka jest na tej aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...