arthi Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Czy to jest przyszlosc odtwarzaczy, ciekawe jak to sie sprawuje w rzeczywistosci. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=11907907 http://multitainer.letzgo.de/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 :P fu i brzydkie i jakas bzdura.......... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 eeeeeee mi sie to wcale nie podoba a jak cos jest do wszystkiego to jest do baniiiiiiiiiii :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 jakias siciema.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 heh. wszystko w jednym upakowane ale zapewne niskiej jakosci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 dokładnie ... true true Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 firma dobra....... za te pianiodze dvd+komp, to chyba niezle nie? jak ktos kce do neta! i przeciwienstwie do tych syfow z polsatu itp, to posiada rj45, a nie wtyke modemowa i mzona se stalke podklaczyc! ogolnie mysle, ze TO JEST SUPER POMYSL! wyjscie cyfrowe dla dziweku itp :) po prostu wypas! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A ciec ktory to sprzedaje nie mogl jpg zastosowac tylko koniecznie flasza? Wrrrrrrrr, jak mnie to **urwia! :x Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 do d*** !! mi sie to nie podoba !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ciekawe czy jak by dawali to prawie darmo to ci co mowia ze to gufno itp ze sie nie podoba nie pofatygowali by sie po to ;] jak dla mnie bardzo ciekawe i czemu tego w polskich sklepach na pólce nei ma tego to ja nie wiem ... a rozbudowac to sie da ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 fajna buda :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...