qans Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Witam. Od pewnego czasu mam problem ktory jest DOSC upierdliwy. Mianowicie gdy wlaczam komputer wszystko dziala ok (czyli monitor) natomiast kiedy ZALADUJE SIE pasek windowsa(ten mrygajacy na zielono ;p) monitor sie wylacza. O ile kiedy jest wlaczony z czarnym tlem to jest w miare jasno :D, to w moim przypadku jest zupelnie czarny a dioda na monitorze mryga na zielono-czarno. Aby miec obraz po zaladowaniu sie paska windowsa musze wyalczyc monitor na chwile z pradu, po czym dziala normalnie. Czy to spowodowane jest wada monitora czy moze jakimis dziwnymi ustawieniami w windowsie ktore cos psuje? :E i jak to sprawdzic? :C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 A może masz jakiegoś dziwnego wirusa? Wiem że bez większego problemu można napisać prosty skrypt który włącza i wyłącz monitor. Jak się umie programować to z napisaniem wirusa "atakującego" monitor nie ma większego problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Hm watpie bo mam noda to po pierwsze, po drugie wystarczy wylaczyc monitor od pradu po czym podalczyc znowu i dziala normalnie :S dla pewnoscizrobie skana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Odświeżanie nie jest może za duże względem ustawionej rozdzielczości ? Chociaż po resecie monitora raczej by dalej był czarny ekran... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 nie nie odswiezanie jest ustawione odpowiednie na pewno :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Miałem taki sam problem. Przy monitorze miałem podłączone poprzez kabel dsub, z tym prze pod gniazdo Dvi z przejścówką Dsub-Dvi. Po przepięciu na Dsub w monitorze (używałem obydwu do 2 kompów) było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qans Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 hm ja jade bez rzadnej przejsciowki. Sproboje z innym kablem moze bedzie lepiej :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loo Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 tia. ja natomiast nie miałem przez pewien czas obrazu na monitorze podłączanym przez DVI do czasu załadowania windowsa! paradox,nie było obrazu w dosie/biosie, a pomogła reinstalacja sterów pod windowsem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...