Appl3 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 mam upc tylko po to zeby przelaczac sie miedzy kompem a laptopem. wszystko bylo oki az do czasu kiedy to strzelilem formata. na pc wszystko smiga oki a na laptopie nie :F domysla sie ktos moze czemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Możesz trochę rozwinąć swoją wypowiedź . UPC w sensie masz kablówkę i neta od nich ?? . Formatowałeś stacjonarnego czy laptopa ??. Jak to net to w jaki sposób było zrobione jego udostępnianie - prosty sposób typu Udostępnianie sieci w win czy przez router . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Możesz trochę rozwinąć swoją wypowiedź . UPC w sensie masz kablówkę i neta od nich ?? . Formatowałeś stacjonarnego czy laptopa ??. Jak to net to w jaki sposób było zrobione jego udostępnianie - prosty sposób typu Udostępnianie sieci w win czy przez router . Powiedz czy uzywasz routera ? .. Sprawdz na kompie na ktorym nie masz netu jakie masz dns bo oni maja swoje :/ jezeli masz dhcp to wpisz w cmd ipconfig . Porownaj ustawienia z kompem na ktorym masz internet ... Powiedz jaki masz pakiet i cyz przypadkiem nie zmieniales ostatnio bo wiem ze sa problemy z DHCP na standardowych routerach UPC. Ja mam 10MB i aktualnie walcze od paru dni telefonicznie z technikiem .... poniewaz nie moge uzyskac wiecej niz jednego adresu po DHCP . CO za tym idzie mam tylko jedno IP zewnetrzne a przyznaczone wedlug umowy moge miec 3 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) Możesz trochę rozwinąć swoją wypowiedź . UPC w sensie masz kablówkę i neta od nich ?? . Formatowałeś stacjonarnego czy laptopa ??. Jak to net to w jaki sposób było zrobione jego udostępnianie - prosty sposób typu Udostępnianie sieci w win czy przez router . tak stacjonarnego router to takie male czarne pudelko? :P bo chyba nie :D Edytowane 6 Października 2008 przez Appl3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzieju Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 tak stacjonarnego router to takie male czarne pudelko? :P bo chyba nie :D Odpisz na resztę po kolei to ci pomogę ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Powiedz czy uzywasz routera ? .. Sprawdz na kompie na ktorym nie masz netu jakie masz dns bo oni maja swoje :/ jezeli masz dhcp to wpisz w cmd ipconfig . Porownaj ustawienia z kompem na ktorym masz internet ... Powiedz jaki masz pakiet i cyz przypadkiem nie zmieniales ostatnio bo wiem ze sa problemy z DHCP na standardowych routerach UPC. Ja mam 10MB i aktualnie walcze od paru dni telefonicznie z technikiem .... poniewaz nie moge uzyskac wiecej niz jednego adresu po DHCP . CO za tym idzie mam tylko jedno IP zewnetrzne a przyznaczone wedlug umowy moge miec 3 . nie uzywam aktualnie nie mam drugiego pc pod reka ---- pakiet mam 2mb+tv za ~130 zeta tylko ze wczesniej mi dzialalo nie trzeba bylo nic konfigurowac :< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 tak na marginesie to niezła cena ... ja mam 2mb + tv + tv cyfrową za 69 zł ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 bump hlp plz bump hlp plz pomocyyy pomocyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
co3en Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Sprobuj moze za kazdym razem jak podpinasz innego kompa zrobic rr modemu zeby na nowo cie zalogowal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...