mefisto21 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Siemka wam Jest jakiś program do edycji biosu i ktory odkrywa ukryte opcje , mam plyte glowna Mediona 7010 i jest wykrojona,moze jakis programik by mi pomogl ustawic rozne opcje biosu np ramu czy szyny fsb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Podpowiem: zajrzyj do pierwszego postu w temacie przyklejonym na górze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 przerobilem bios sobie i jest opcja fsb i ramu ale gdy wcisne by cos przestawic to jest [ .... ] pustka i nie da sie ustawic nic , to znaczy ze ta plyta ma taki bios wykrojony ze żadnym programem nie da sie pododawać te opcje z ustawieniami ? ? ? a moze ktos by mi bios zmodyfikował kto sie zna na tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 taa a potem szukaj Panie z pałą takiego przerabiacza jak ci sie płyta zepsiuje ;) może tak lepiej zainwetować w coś firmy znanej nie tylko w krajach arabskich?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisto21 Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 widocznie to bardzo ryzykowna ęczna edycja biosu :) jakos mam checi by przerobic ten bios i wale to czy siadzie ta plyta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...