Skocz do zawartości
Gość super_tryk

Wiekszy Dysk W Asus Eee

Rekomendowane odpowiedzi

W nowej gazetce Media Markt jest właśnie ten laptop i o dziwo dają tam dysk 160GB. Nie wiem w jaki sposób to jest zrobione czy ten dysk jest w środku (oprócz tego SSD) czy zewnętrzny bo nie pisze ale warto się tym zainteresować jak już jest dyskusja na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na temat: najprostsza i najszybsza metoda wedlug mnie to kupno 3116672[/snapback]

W nowej gazetce Media Markt jest właśnie ten laptop i o dziwo dają tam dysk 160GB. Nie wiem w jaki sposób to jest zrobione czy ten dysk jest w środku (oprócz tego SSD) czy zewnętrzny bo nie pisze ale warto się tym zainteresować jak już jest dyskusja na ten temat.

Mam ta gazetke z Media. Pod oslona premiery eee 900 itd czyszcza magazyny z eee 2g itd w cenie tych nowych modeli ... eee 4g na celeronie 1299zl ? na alledrogo 600zl :no comment: moze jakis idiota pojdzie do sklepu nie dla idiotow i kupi.

OT zastanawiam sie nad kupnem tej wersji Eee 1000 40Gb 6-cell tylko jeszcze nigdy nie kupowalem z newegga, wogole z za granicy ... Na polskim alegro to samo za 1649 ino, ze czarny ;S

OT2 przepraszam, za brak polskich znakow dopiero co przeinstalowalem windowsa i jeszcze nie zmienilem opcji jezykowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja do swojego eeepc dokupiłem 250GB na usb. Z włączonym wifi, dyskiem i prockiem puszczonym do końca możliwości trzyma coś koło 3h. Tak na co dzień to w zupełności mi wystarcza 12gb ssd, od czasu do czasu wspieram się 1GB karta SD gdzie są mp3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi