Gość super_tryk Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 witam Stoję przed zakupem malego UMPC Asus Eee . i chciałbym sie dowiedzieć jak ludzie radza sobie ze zwiekszaniem pojemnosci dyskowej w swoich Eee. Jak najlepiej to zrobic? prosze o rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xarlith Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Jeśli zależy ci na pojemności dysku, to najlepiej będzie jeśli kupisz model 1000H. Dopłacasz 200zł i masz 10' ekran + dysk 80GB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 (edytowane) Najlepiej kupic pendrive 8GB albo nawet 16GB(cena ok 120zl na allegro) albo karte pamięci SDHC 16GB bo jest wbudowany czytnik kart pamięci Edytowane 8 Października 2008 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 No ale Pendrive mają raczej dość małą prędkość zapisu i odczytu.Imho to zrób tak jak napisał Xarlith albo sam wymień dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 W nowej gazetce Media Markt jest właśnie ten laptop i o dziwo dają tam dysk 160GB. Nie wiem w jaki sposób to jest zrobione czy ten dysk jest w środku (oprócz tego SSD) czy zewnętrzny bo nie pisze ale warto się tym zainteresować jak już jest dyskusja na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohuzo Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Na temat: najprostsza i najszybsza metoda wedlug mnie to kupno 3116672[/snapback] W nowej gazetce Media Markt jest właśnie ten laptop i o dziwo dają tam dysk 160GB. Nie wiem w jaki sposób to jest zrobione czy ten dysk jest w środku (oprócz tego SSD) czy zewnętrzny bo nie pisze ale warto się tym zainteresować jak już jest dyskusja na ten temat. Mam ta gazetke z Media. Pod oslona premiery eee 900 itd czyszcza magazyny z eee 2g itd w cenie tych nowych modeli ... eee 4g na celeronie 1299zl ? na alledrogo 600zl :no comment: moze jakis idiota pojdzie do sklepu nie dla idiotow i kupi. OT zastanawiam sie nad kupnem tej wersji Eee 1000 40Gb 6-cell tylko jeszcze nigdy nie kupowalem z newegga, wogole z za granicy ... Na polskim alegro to samo za 1649 ino, ze czarny ;S OT2 przepraszam, za brak polskich znakow dopiero co przeinstalowalem windowsa i jeszcze nie zmienilem opcji jezykowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Ja do swojego eeepc dokupiłem 250GB na usb. Z włączonym wifi, dyskiem i prockiem puszczonym do końca możliwości trzyma coś koło 3h. Tak na co dzień to w zupełności mi wystarcza 12gb ssd, od czasu do czasu wspieram się 1GB karta SD gdzie są mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...