Skocz do zawartości
Dr_Dres

---GDZIE kupić ddr333 Nanya ?!---

Rekomendowane odpowiedzi

Na allegro sa tanie, albo na gieldzie w sklepie. Troche twoje pytanie jest dziwne bo te pamieci sa dostepne wszedzie. Co innego jak bys sie spytal gdzie kupic Corsairy albo TwinMosy albo OCZ :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tesz kupiłem je od tego gościa, kskiba się zwał, czy jakoś tak, ale coś mu się pokrzaczyło i zamiast pamięci wysłał mi procesor który miał iść do jakiegoś innego kogoś, a jemu wysłał moje pamiątki...  :roll:

Tez kupowalem pamieci u kskiby - i nie tylko to (radeona 8500) - ogolnie przyszly takie jak zamowilem - microny i... nanya 8) .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem czy wszędzie, w Poznaniu np. widziałem tylko w komputroniku i to jak im przywiozą te a nie inne  :wink:

To dziwne ze w takim Poznaniu tylko jeden sklep sprzedaje DDR 333

W Opolu kupujesz w kazdym sklepie od reki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tesz kupiłem je od tego gościa, kskiba się zwał, czy jakoś tak, ale coś mu się pokrzaczyło i zamiast pamięci wysłał mi procesor który miał iść do jakiegoś innego kogoś, a jemu wysłał moje pamiątki...  :roll:

A jakiś porządny chociaż procesor wysłał ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze niewiem :P bo niedawno do mnie dzwonił i powiedział jak sprawa wygląda, ale nie pytałem się jaki :P a paczka jeszcze nie doszła, a tak wogle to koleś wporzo mam mu odesłać ten procesor a on mi pamiątki kurierem gratisowo podrzuci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...