janus Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No musze to napisac i dowiedziec sie co inni sądzą o tym filmie a raczej babce. Chodzi o film NIEWIERNA. Jak go obejrzalem to normalnie babe bym zabił a przynajmniej cięzko okaleczył ;-) no nie moge zrozumec jak mozna cos takiego zrobic tymbadziej ze mąż byl dla niej ok ale ta musiała sie puszczac z jakims cieciem. Ciekaw jestem jak wy zareagowaliscie na ten film ja chyba nie moge ogladac takich filmów w których baby wala kolesów po rogach to przerasta moje siły ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No musze to napisac i dowiedziec sie co inni sądzą o tym filmie a raczej babce. Chodzi o film NIEWIERNA. Jak go obejrzalem to normalnie babe bym zabił a przynajmniej cięzko okaleczył ;-) no nie moge zrozumec jak mozna cos takiego zrobic tymbadziej ze mąż byl dla niej ok ale ta musiała sie puszczac z jakims cieciem. Ciekaw jestem jak wy zareagowaliscie na ten film ja chyba nie moge ogladac takich filmów w których baby wala kolesów po rogach to przerasta moje siły ;-)to obejrz sobie irreversible (nieodwracalne) jakes taki wrażliwy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 polecam scene z gasnica ze o scenie gwałtu a raczej pogwalcie nie wspomne :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 No musze to napisac i dowiedziec sie co inni sądzą o tym filmie a raczej babce. Chodzi o film NIEWIERNA. Jak go obejrzalem to normalnie babe bym zabił a przynajmniej cięzko okaleczył ;-) no nie moge zrozumec jak mozna cos takiego zrobic tymbadziej ze mąż byl dla niej ok ale ta musiała sie puszczac z jakims cieciem. Ciekaw jestem jak wy zareagowaliscie na ten film ja chyba nie moge ogladac takich filmów w których baby wala kolesów po rogach to przerasta moje siły ;-)to obejrz sobie irreversible (nieodwracalne) jakes taki wrażliwyNo widzialem i jakos mnie tak nie wzburzyl jak NIEWIERNA, ja wcale nie jestem taki wrazliwy mi chodzi tylko o to ze nienawidze jak baba wali faceta po rogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Kazdy costam lubi / albo nie .. Scena z gaśnicą .... ? Ehh .. fakt - mialo cos w sobie (nie myslcie , ze jestem zwyrodnialcem) - ale to raczej nie byl szczyt mozliwosci. Sceny dantejskie maja w sobie to cos , co powinno byc umalowane emocjami . Podobnie jest z "niektorymi" grami. Odpowiedni kolor krwi ( nie zawsze zeczywisty) , odpowiedni odglos broni , odpowiednie odrealnienie rozrzut krwi , gibow , muza , barwy , nadanie barwy emocjom - klima... Problem w tym ,ze jeszcze nikt takiego czegos nie zrobil .. moze kiedys. Nieodwracalne , to kolejny krok .. ughh ;/ Wyobrazam sobie takie realityshow .... Bardziej bolesna jest rzeczywistosc . Tak sztuczna w porownaniu z tym co widac w telewizji ... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No musze to napisac i dowiedziec sie co inni sądzą o tym filmie a raczej babce. Chodzi o film NIEWIERNA. Jak go obejrzalem to normalnie babe bym zabił a przynajmniej cięzko okaleczył ;-) no nie moge zrozumec jak mozna cos takiego zrobic tymbadziej ze mąż byl dla niej ok ale ta musiała sie puszczac z jakims cieciem. Ciekaw jestem jak wy zareagowaliscie na ten film ja chyba nie moge ogladac takich filmów w których baby wala kolesów po rogach to przerasta moje siły ;-)to obejrz sobie irreversible (nieodwracalne) jakes taki wrażliwyNo widzialem i jakos mnie tak nie wzburzyl jak NIEWIERNA, ja wcale nie jestem taki wrazliwy mi chodzi tylko o to ze nienawidze jak baba wali faceta po rogach. dla mnie masakra byl film gwalt. niewierna obejrze sobie wkrotce. powiem co o niej mysle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No musze to napisac i dowiedziec sie co inni sądzą o tym filmie a raczej babce. Chodzi o film NIEWIERNA. Jak go obejrzalem to normalnie babe bym zabił a przynajmniej cięzko okaleczył ;-) no nie moge zrozumec jak mozna cos takiego zrobic tymbadziej ze mąż byl dla niej ok ale ta musiała sie puszczac z jakims cieciem. Ciekaw jestem jak wy zareagowaliscie na ten film ja chyba nie moge ogladac takich filmów w których baby wala kolesów po rogach to przerasta moje siły ;-)to obejrz sobie irreversible (nieodwracalne) jakes taki wrażliwyNo widzialem i jakos mnie tak nie wzburzyl jak NIEWIERNA, ja wcale nie jestem taki wrazliwy mi chodzi tylko o to ze nienawidze jak baba wali faceta po rogach. dla mnie masakra byl film gwalt. niewierna obejrze sobie wkrotce. powiem co o niej mysle ;) W niewiernej nie spodziewaj sie scen takich jak w nieodwaracalne mnie najbardziej zbulwersowala "dobra mama" jak mozna bayc taka wredna kobieta ze sie nie wyraze gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 No musze to napisac i dowiedziec sie co inni sądzą o tym filmie a raczej babce. Chodzi o film NIEWIERNA. Jak go obejrzalem to normalnie babe bym zabił a przynajmniej cięzko okaleczył ;-) no nie moge zrozumec jak mozna cos takiego zrobic tymbadziej ze mąż byl dla niej ok ale ta musiała sie puszczac z jakims cieciem. Ciekaw jestem jak wy zareagowaliscie na ten film ja chyba nie moge ogladac takich filmów w których baby wala kolesów po rogach to przerasta moje siły ;-)to obejrz sobie irreversible (nieodwracalne) jakes taki wrażliwyNo widzialem i jakos mnie tak nie wzburzyl jak NIEWIERNA, ja wcale nie jestem taki wrazliwy mi chodzi tylko o to ze nienawidze jak baba wali faceta po rogach. dla mnie masakra byl film gwalt. niewierna obejrze sobie wkrotce. powiem co o niej mysle ;) W niewiernej nie spodziewaj sie scen takich jak w nieodwaracalne mnie najbardziej zbulwersowala "dobra mama" jak mozna bayc taka wredna kobieta ze sie nie wyraze gorzej mam nadzieje ze nie ma scen takich jak w gwalcie... ogladalem go w kinie i bylem zmieszany troszke.... ale co tam. wczoraj bylem na filmie makrokosmos - wypasss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 "Niewierna" - świetny filmik, niestety kobiety są właśnie takie. Bądź tu dobrym mężem... zaraz cię taka wystawi, cholera jasna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Obejrzalem film tylko do polowy. Jakos mi sie dalej nie chcialo. IMHO film taki sobie. Ta babka mi sie tylko podobala, miala swoj wiek a mimo to zajeb.. byla. Co do zdradzania meza to poprostu rutyna potrafi tak dzialac na ludzi. Nie mozna przesadzic ani ze szczesciem ani z nieszczesciami w zyciu rodzinnym (w ogole w zyciu) bo mozna zwariowac i zaczac robic "zle" rzeczy. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 widzialem jakies 30 minut tego filmu, tak przelotem jak zona ogladala, nie bylem szczegolnie skoncentrowany na nim, ale potem i tak byla lekka spinka o to ze powiedzialem "zatłókł bym ku.rwe golymi rekami i rzucił swiniom ścierwo" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 widzialem jakies 30 minut tego filmu, tak przelotem jak zona ogladala, nie bylem szczegolnie skoncentrowany na nim, ale potem i tak byla lekka spinka o to ze powiedzialem "zatłókł bym ku.rwe golymi rekami i rzucił swiniom ścierwo"No ja jak wyslalem sms-a swojej lasce to jak rzadko w nich przeklinam to tym razem byly podobne zdania. Teraz mi sie przypomnial cyctat z Rozmów kontrolowanych " jak by sie moja tak dała zdjąc to bym kur_we zabił" i ja bym chyba tak zrobił z baba która by mnie walnela w rogi a w filmie facet sie z tym pogodził nie miał jaj ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 widzialem nieodwracalne zaskoczyl mnei rowniez fakt ze zostal zabity nie ten gosc ale coz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 to jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio widziałem- a diane lane cóz... w tym filmie gra po prostu wspaniale (liczyłem na oscara dla niej) cudowna muza Jana Kaczmarka itd ps.janus -nie wiem co cie tak bulwersuje-chyba jestes młody albo nie znasz zycia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 "nie znasz zycia" :D nawet w wieku 60 lat z paralizem bym ja dorwal jak by cos takiego zrobila ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 "nie znasz zycia" :D nawet w wieku 60 lat z paralizem bym ja dorwal jak by cos takiego zrobila ;) hehe -pewnie ze tak ale nie do konca mi o to chodziło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 to jeden z najlepszych filmów jakie ostatnio widziałem- a diane lane cóz... w tym filmie gra po prostu wspaniale (liczyłem na oscara dla niej) cudowna muza Jana Kaczmarka itd ps.janus -nie wiem co cie tak bulwersuje-chyba jestes młody albo nie znasz zycia wlasnie znam zycie a taki mlody to ja juz nie jestem i kilka rzeczy widzialem w wykonaniu kobiet. BUlwersuje mnie ich mowienie na wiatr stwierdzen typu jakie to kobiet sa wrazliwe ze kochaja mocno a faceci to swinie ktore tylko mysla o jednym zeby przeleciec biedna uczciwa kobiete. Tymczasem jest inaczej potrafia zachowywac sie gorzej niz faceci. Ten film pokazuje pewien procent kobiet i ich zachowanie. Na a co mnie najbardziej bulwersuje to ten facet ktory sie w sumie z tym pogodzil mam pytanie czy jestescie w stanie wybaczyc zrade???? Jestem ciekaw ile osob odpowie tak i jesli to mozliwe napiszcie dlaczego byscie wybaczyli zdrade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A co do Irreversilble to tez macie kolo 15 fps, czy tylko u mnie taka wersja??? A mocniejszsego filmu nie widzialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 A co do Irreversilble to tez macie kolo 15 fps, czy tylko u mnie taka wersja??? A mocniejszsego filmu nie widzialem No ja mam dobra wersje ma na bank 25 kaltek :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 A u mnie w cyklach tak mniej więcej 1.5 sekundowych Irreversible przyspiesza i zwalnia...jak są statyczne sceny, to OK, gorzej przy ruchu.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Dokladnie cos takiego jest u mnie i zmiana kodekow nic nie pomaga :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...